Plockmat med några olika fyllningar för alla smaker!
Ingredienser (4-5 portioner)
Tunnbröd
Olika fyllningar i skålar
Grönsallad
Tomat
Gurka
Fyllning 1, med ägg och räkor
200g skalade räkor
4 kokta ägg
2 msk hackad dill
Svartpeppar
2 dl lätt creme fraiche
2 msk majonnäs
Fyllning 2, med tonfisk
1 burk tonfisk i bitar i vatten
3 msk créme fraiche
3 msk majonnäs
1 näve dragon
Salt och peppar
Fyllning 3, med kyckling
300 g grillat kycklingkött
10 cm purjolök
Curry
2 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
Gör så här:
Ta fram tre skålar. Rör ihop ingredienserna till varje fyllning i varsin skål.Ställ fram fyllningarna, sallad, tomat och gurka och låt alla göra sin egen rulle efter tycke och smak.