Turistguide barn & Roliga Familjeaktiviteter
Annons

Allt kul, samlat på ett ställe

Letar du efter djurparker i Skåne, äventyrsbad i Tyskland, nöjesparker i Italien, tips inför Thailandsresan eller bara efter allmän semester-inspiration? Då har du kommit rätt.

 
Roliga aktiviteter och familjenöjen

Turistguide för alla barnfamiljer

Här på Barnsemester.se har vi samlat alla roliga nöjesparker, temaparker, äventyrsbad, sommarland, museum, science center och andra familjenöjen.

Här finns helt enkelt alla familjeaktiviteter och roliga aktiviteter som passar bra för både korta och långa utflykter. Vad kan vi göra? »

För att du lätt ska hitta har vi delat in alla familjenöjen i olika regioner. Sverige, Norden, Europa och övriga världen. Välj resmål i menyn och för att sedan frossa i tips på roliga familjenljen som exempelvis djurparker, lekland, museum, nöjesparker, temaparker och äventyrsbad.

 
Vad finns var?

Allt kul på kartor!

Vi har även placerat ut alla attraktioner kartor. Klicka, zooma och se precis var allt kul ligger!

Exempel: Allt kul i Skåne »
Exempel: Allt kul i Göteborg »
Exempel: Allt kul i Stockholm »

» Missa inte!

Förutom alla familjeattraktioner finns här också alla de mest barnvänliga charterhotellen och inspirerande artiklar.

 

Familjenöjen   Charterresor   Artikeltips

 

Testfamilj

Barnsemesters testfamiljer

Varje år skickar vi ut massor av familjer på testfamiljsuppdrag till olika familjenöjen.

Testfamiljernas uppdrag är att testa så mycket som möjligt och sedan skriva och berätta för oss andra familjer här på Barnsemester.se om sin upplevelse.
Hur blir man testfamilj? »

Medlem

Missa inget: Bli medlem gratis!

Som medlem kan du bli testfamilj, vara med i tävlingar och biljettregn, betygsätta olika familjeattraktioner, diskutera med andra medlemmar, få tips och idéer och massor av annat kul.

Medlemmarna kan också beställa Barnsemesterkortet och få kanonrabatter på nöjesparker, charterresor, färjor, hotell, barnkläder, leksaker, barncyklar, lekland, heminredning och allt möjligt vi barnfamiljer älskar. Bra, eller hur?

Bli medlem gratis »


Av: · · Senast uppdaterad 2018-05-02
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se