Betyg och kommentarer: Alborgen Äventyrshus
Annons
Betyg och kommentarer

Alborgen Äventyrshus

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Alborgen Äventyrshus.

» Antal inlägg: 5 st
Stängt
Detta ställe är stängt för gott
(2023-04-11)

Fantastiskt roligt
Åkte dit med några kompisar och åker dit kanske en gång i veckan. Jätte kul!
(2014-01-05)

Vilket ställe!!!!!!
Ett jätte kul ställe att vara på. Jjälv var jag där med min klass 5b. Vi var där i typ 3 timmar man skulle kunna vara där längre. Bra mat och så var det kul i cellerna också.Ett toppen ställe. :)
(2008-06-05)

Alborgen är ok!!!!!!!!!!!
Jag tycker det år ett roligt ställe att vara med kompisar och familjen. Gott fika och mat. helt ok. cellerna är toppen gjorda, både bra och roliga. Det är ett jätte bra om man vill ha roligt. jag har varit där några gånger och trötnar aldrig.
(2007-05-03)

Alborgen
Ett roligt ställe för hela familjen. Här kan man tävla med och mot varandra. Många rum med olika svårighetsgrad.Mat kan beställas i förväg och det finns fika att köpa.
(2007-01-23)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se