Annons
Betyg och kommentarer

Busfabriken i Linköping

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Busfabriken i Linköping.

» Antal inlägg: 34 st
Vi har alltid kul på Busfabriken:)
Får barnen mellan 2-8 år här hemma bestämma skulle dom välja Busfabriken varje dag? . Busfabriken når fram till alla tres önskninga med sin miljö. Sedan att Spider-Man kommit på besök ett par gånger är grymt uppskattat??. Å god mat eller att få göra din egen mjukglass uppskattas i välbehövlig paus:) kalasen vi har haft här är toppen med!!! Mycket som ingår i priset å barnen (mina) föredrar miljön här framför annat lekland i stan. Trevlig personal med:)
(2018-03-02)

Roligt för barnen men högljutt...
Vår 4-åring var mäkta nöjd med Busfabriken vid vårt första besök idag. Det var fullt ös i över två timmar. Vi föräldrar var dock lite överväldigade av den höga ljudvolymen därinne! Otroligt högljutt, vi fick nästan ont i öronen...Det kändes lite trångt också och det var svårt att gå till uppsikt hela tiden. Kallt på golven vid entrén. Personalen var trevlig och maten helt okej. Frågar ni vår pojke skulle han nog definitivt säga att han vill tillbaka många gånger till. Mamman däremot skulle nog helst se att detta var första och sista besöket....
(2018-01-20)

Kul för barnen, kall mat till pappan.
Barnen tycker det är jättekul att vara här. Tyvärr andra gången som maten varit kall när jag hämtat den och gått till bordet (tar ca 20 sekunder). Fick kommentaren att jag skulle äta snabbare om den skulle hålla sig varm. Är inte riktigt med på hur det skulle gå till...
(Fick dock ny mat)

= Barnen gillar det starkt. Pappan önskar varm mat och annat bemötande.
(2016-10-23)

Lite för hög ljudvolym
Helt ok ställe men inte så fräscht. Det är lite mörkt och larmigt och svårt att hålla koll på sitt barn. Annars finns det gott om lekmöjligheter. Dyrt fika/mat.
(2015-05-07)

Helt ok
Helt oki!! Det skulle säkert få en 10/10 om det inte varit så att vi varit på busfabriken i norrköping som är större o som vi tycker är bättre.
Men det är en underbar plats för barn o PAPPOR :) dom blir som barn på nytt där inne :)
Maten suger dock! Men nalle-maskinerna är löjligt enkla att få nallar ur :)
(2014-06-06)

Toppen ställe!
Besöker busfabriken ganska ofta! Dottern på 5 år tycker det är super kul där!
(2012-06-08)

Busfabriken=pust
Vi har vid några tillfällen åkt in till Linköping med våra tjejer o lekt lite på Busfabriken.
Toppenställe, önskar att det fanns något liknande i Motala.
Min stora tjej vill åka dit varje dag.
Det finns mycket att göra.. för barn 2år o uppåt men min 1åring hänger med så gott hon kan.
(2010-11-22)

super
Super för alla åldrar!! Var där med barn i åldern 0-11 och alla var supernöjda inkl vi föräldrar :-)
(2010-10-03)

Bus kuligt värre
Vi var där nu på lovet med våra barn 7 och 10 år. Vi hade superskoj. Det roligaste vi gjorde nu på lovet. och Oj va god mat ni har. rekommenderar detta ställe.
(2008-10-31)

Barnen tycker det är toppen
Vi är flera gånger varje år på busfabriken i Linköping och barnen älskar detta ställe. Åk gärna dit tidigt på dagen så är det inte lika många barn där.
(2008-05-02)

TOPPEN!
V7 har visportlov och då besökte vi Buskul. Mycket bra ytor. Personalen var jätte trevliga och serverade oss god mat. Trots att man är inne är det en bra och skön luft. (Lite kallt på golvet. Finns så mycket att göra att barnen aldrig vill här ifrån. Hade vi inte haft så långt hit hade vi varit här oftare, med sonen och hans kompisar.
J och J från Eksjö
(2008-02-14)

Vi älskar detta ställe
Kanonkul ställe, vi åker dit med jämna mellanrum o barnen bara stortrivs och kan inte få nog, provade Monkey town i Jönköping i helgen, vilket blev en besvikelse när man jämför....nä vi förblir trogna Busfabriken :)
(2008-02-12)

Buskul
Skönt med stora ytor och bra med plats att sitta som föräller. Man sitter bara o fikar medans barnen kommer med jämna mellanrum för en vätske paus. Kanon bra ställe...
(2008-02-03)

Det här stället är bara för bra för att vara sant!!!
TACK för ett riktigt roligt lekland! Det här är favoritstället nummer ett för båda barnen som nu är 5 och 9 år. Vi har besökt Busfabriken några gånger sedan det öppnade och barnen hittar alltid några nya saker eftersom de byter ut aktiviteterna ibland. Man slås av hur stort det är och att ALLA har roligt!:-) Barnen är rödrosiga och svettiga när vi går efter tre timmars lek. Nu finns det låsbara skåp för kläder, skor och värdesaker också så det slipper man hålla koll på. Det har öppnat en frisörsalong på Busfabriken också så nu kan man passa på att få det gjort när man väntar på barnen/barnen vilar!
(2008-01-16)

Buskul på busfabriken
Vilket fantastiskt lekland. De 3 barnen och 4 vuxna hade alla lika roligt. Det klättrades, hoppades, skrattades och åts under 3 timmar. Extra plus för gratis inträde för alla barn.
(2007-08-03)

Buskul
Vi var där med barn 3 och 13, något liten & något stor men den lilla hade kul ändå och talar om det: studsmattor och att det var en råtta där, de stora ödlorna och att hon balanserade "över ormarna". Rekomenderas starkt men kanske i åldersgruppen 4-10.. kommer säkert bli fler besök och det var räddningen för oss under en regnig dag!
(2007-07-20)

Superkul!
Himmelriket för barn i alla åldrar, både min 2- och 4-åring leker till de storknar! Missa inte detta när ni har vägarna förbi...
(2007-04-21)

Jättekul!
Ett helt underbart ställe. Himmelriket för barn.
Inte en lugn stund utan säker lek för barnen.
Även roligt för oss vuxna. Vi kände oss som barn på nytt när man fick gå runt bland lianer, rutchkanor, tunnlar o hoppbogar!

Ett superställe!
(2007-04-11)

Busfabriken
Ett mycket bra ställe för barn i alla åldrar mina tonårs tjejer älskar det liksom min 6 åriga son.
Betyg 8 av 10 att det inte får fullt beror på den höga ljudnivån
(2007-02-07)

Jättekul!
Passade utmärkt för 2 o 4 åringar. Även två 32 åringar hade skoj i tunnlar och rutschkanor.
(2007-01-24)

Askul!
Askul säger mina barn om Busfabriken. De är 4 och 5 år och kan härja fritt. Mycket barnvänligt för barn i lla åldrar. Rekommenderas!
(2007-01-24)

Busigt värre!
Kan vara lite trångt och högljutt på helgerna. Bästa tiden är nog vardagar på förmiddagarna om man har möjlighet. Men annars väldigt kul både för barn och vuxna.
(2007-01-23)

Kanonkul
Jättebra för både barn och vuxna!
(2007-01-23)

Tummen upp för Busfabriken
Perfekt ställe för barnen att leka av sig på.
(2006-10-30)

Buskul
treåriga sonen hade jätttekul. Jag tyckte det svepte negativa amerikanska vindar.
(2006-10-18)

Busfabriken
Vi hade det kanonbra i tre timmar på busfabriken. Tjejerna ( 7 o 8 År )lekte och var precis överallt. De utforskade precis alla aktiviteter. Vi föräldrar kunde sitta och titta. Sen fanns maten tillgänglig i fiket.På hemvägen somnade de. Vi kommer att åka tillbaka om två veckor igen. Mvh Ulrica med familj i Jönåker
(2006-10-11)

Super kul
Väl genomtänkt, fint frächt, Min 5 åring hade kanon kul
(2006-10-06)

Busfabriken
Barnen älskar det och skulle kunna stanna hur länge som helst. Bra för alla åldrar.
(2006-10-06)

Superkul!
Vi var på busfabriken med 2 barn på 1 år och 2 barn som är 5 år. ALLA hade jättekul! Det finns nåt för alla, och inträdet är helt OK. 98 kr för 3 timmars lek - och det är precis vad barnen orkar med. Alla barnen som var med oss var helt slut efteråt!
(2006-06-14)

Plus för god mat
Stor favorit i alla åldrar, fräscht, rymligt, även mamma/pappa kan klättra runt och vara med vilket var ett plus enligt barnen. Hamburgerrestaurang + fik mm finns, priserna var ungefär som på Mc Donalds men maten var mycket godare.
(2006-06-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


G9G         3OH      
C 5    C      4   YCT
POT   DFM   9HK      
P R    B      5   9J2
UFF         7I5      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se