Annons
Betyg och kommentarer

Busfabriken i Malmö

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Busfabriken i Malmö.

 » Antal inlägg: 9 st
Kunde varit bra
Roliga lekredskap, jättebra trampolinen och radiostyrdabilar. MEN mycket smutsigt. Skulle vara ett trevligt ställe om det fanns personal ute i leklandet som höll ordning, påminde äldre barn att småbarnsavdelningen är just för småbarn eller väldigt lugnt lekande äldre barn, att mat och dryck ska intas i restaurang delen, hjälpte barnen att hålla ett kösystem vid de radiostyrda bilarna och trampolinen. Nu är de de tuffa barnen som tränger sig och sen ger sin plats åt deras syskon och vänner, de andra barnen som snällt köar har inte en chans att få hoppa eller köra.
(2020-02-18)

Smutsigt
Ett otroligt eftersatt och smutsigt lekland. Opumpade cykeldäck. Klinbigt överallt på golvet och trasiga dynor på flera ställen. Elsladdar mitt på golvet där barnen springer. Verkligt synd att där var så äckligt för de har flera annorlunda aktiviteter mot andra lekland. Fräscha upp och underhåll så kommer vi tillbaka.
(2019-10-17)

Helt värdelöst!
Det här är tyvärr det sämsta lekland vi varit på! Nästan alla cyklar är opumpade eller trasiga, på däckbanan fastnar däcket efter ca en meter och man måste gå ner på ”taggarna” resten av vägen. Där är absolut inget glid i den blå rutschkanan. Det är smutsigt och väldigt ofräscht i lokalen. Känns märkligt att de stoltserar med utmärkelsen ”bästa lekland”... Det enda förmildrande är trampolinerna som är väldigt bra.
(2019-09-03)

Mycket bra service
Toppen ??
(2019-01-20)

Dåligt underhållet.
Många av cyklarna var trasiga. En svävare fungerade. Bara en personal i kassan och kiosken. Stackaren. Annars gillar barnen leklandet mycket
(2018-08-08)

Bussfabriken
Vi älska bussfabriken ??
(2018-02-12)

Busfabriken i malmö
Bollarna är smutsiga och där är klibbigt och kladdigt på borden. Men barnen älskar att leka där och det är det roligaste buslandet vi varit på
(2017-02-18)


jättespännande plats för barnen.
(2014-04-24)

Härligt med lek och bus!
Vi gick på premiärdagen av Busfabrikens öppnande i Malmö. De gör reklam för sig att detta är Europas största lekland, och det upplevs också som stort! Flera gånger under leken fick vi vuxna ringa till varandra för att sammanstråla någonstans. Här finns definitivt något för alla åldrar. Ett miniland för de små och rejält tilltagna lekytor för de större. Trots att det var mycket folk upplevdes ingen trängsel. Det fanns gott om saker, så det blev ledigt snabbt när man väntade.

Det som skiljer sig från andra lekland vi varit på är tex att de hade ett rum med laserstrålar som man inte fick "bryta". Det var inte helt lätt och fungerar nog inte så bra när det är många besökare. De hade också stora elektriska bilar (funkade att åka förälder + barn) som man kunde köra på bana. Första gången var gratis, sedan kostade det 10 kr. Det kändes märkligt, vem skall hålla koll på det? Bättre att allt ingår när man väl kommit in. De hade också en projicerad fotbollsplan i en avskild hörna, men det fungerade inte så bra, kanske inkörningsproblem?
De hade en slags bana där man åkte i en bilring, det var verkligen uppskattat! Det fanns något liknande (fast mindre) där man åkte i en pulka nerför en rullramp också.

Kalasrum finns förstås och de var verkligen superfina! Fika och mat höll samma nivå som andra motsvarande ställen. Enkel snabbmat som funkar i språnget.
Nu kom vi på premiären och allt var förstås superfräscht och välstädat. Det brukar vara svårt att bibehålla..
För vår familj med 2 vuxna och 2 barn på 3 1/2 och 7 1/2 gick timmarna fort och vi kommer definitivt komma tillbaka!!
(2011-10-21)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


T9D         15W      
N      6    4     OTK
5PR   UCL   2DQ      
  C    3      P   9PW
6J3         9YS      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu? Visa »
Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per familj på Toy World
Gratis mjukglass eller Fun Slush!
10% på hela bokningen vid bokning för minst 6 personer
Fler erbjudanden
Tävlingar just nu!
Vinn stugsemester på First Camp Kolmården!

Se alla tidigare vinnare »
Annons
Populära familjenöjen
Djurs Sommerland
Danmark
BOUNCE Stockholm
Stockholm
Disneyland Park
Frankrike
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Sjöbo Marknad
Sjöbo
16/07 - 17/07
Tomelilla Marknad
Tomelilla
16/07
Röstånga Sommarmarknad
Röstånga
18/07 - 19/07
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se