Annons

Böksjöbadet (Böksjön)

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Barnvänligt insjöbad vid sjön Böksjön med sandbotten (ej långgrunt), bryggor, torrdass och omklädningsrum. Uppehållsytorna kring badet består av sand.

Badvattnet på denna badpladplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Folkhälsomyndighetens webbsidor.

Hitta
Strömsfors / Norrköping
Östergötland, Östergötlands län, Norrköpings kommun

Med bil från till Böksjöbadet (Böksjön) är det ca 4 mil (33 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Beläget i närheten av Strömsfors, 22 km från Norrköping centrum. E4 mot Stockholm, vid trafikplats Strömsfors tag av mot Krokek/Kolmårdens Djurpark. Efter 200 m, tag av Nyköpingsvägen mot Stavsjö. Efter c:a 500 m tag av till vänster mot Böksjö. Efter 200 m skyltat "Badplats".

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Böksjöbadet (Böksjön). Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Böksjöbadet (Böksjön) har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se