Annons

Kalmarsandbadet

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Badplatsen Kalmarsandbadet ligger vid Kalmarviken i sjön Mälaren. Här finns en ca 200 meter lång sandstrand med bryggor.

Strandens västra del har inslag av gräs och strandens bakre delar kantras av skuggande träd. Vid badplatsen finns parkering, kiosk, omklädningsrum och toaletter.

Denna badplats klassas som ett EU-bad. Som EU-bad räknas alla bad som har mer än 200 badande per dag i snitt. De lyder under EU direktivet med provtagning minst 3-4 gånger under badsäsongen.

Badvattnet på denna badpladplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Folkhälsomyndighetens webbsidor.

Hitta
Bålsta / Håbo
Uppland, Uppsala län, Håbo kommun

Med bil från till Kalmarsandbadet är det ca 373 km (4 h 7 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Kalmarsandbadet. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Kalmarsandbadet har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se