Annons

Rådmansholmen (Blidö)

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Ca 70 m strandlinje. Strandlinjen består av sandstrand i övrigt plan gräsmatta. Söder om badstranden finns en udde med klippor lämpliga för bad. Här finns toalett, brygga, bänkar med bord, p-plats, eldstad, lekborg, gungställning, volleybollplan.

Badvattnet på denna badpladplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Folkhälsomyndighetens webbsidor.

Hitta
Norrtälje
Uppland, Stockholms län, Norrtälje kommun

Med bil från till Rådmansholmen (Blidö) är det ca 708 km (8 timmar 33 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Rådmansholmen (Blidö). Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Rådmansholmen (Blidö) har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se