Uddhamn (Herräng)
Annons

Uddhamn (Herräng)

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Ca 100 m strandlinje. Sandstrand ocg plan gräsyta. Öster om badplatsen finns en båthamn i övrigt är badplatsen omgärdad av blandskog. Här finns toalett, brygga, badstege, omklädnignshytter, bänkar med bord, p-plats och gungor.Här finns toaletter, brygga, badstege, omklädningshytter, bänkar, p-plats.

Badvattnet på denna badpladplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Folkhälsomyndighetens webbsidor.

Hitta
Norrtälje
Uppland, Stockholms län, Norrtälje kommun

Med bil från till Uddhamn (Herräng) är det ca 113 km (1 tim 40 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Uddhamn (Herräng). Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Uddhamn (Herräng) har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se