Betyg och kommentarer: Apelviken Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Apelviken Camping

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Apelviken Camping.

» Antal inlägg: 4 st
Bästa stället!!!
Finns inget bättre ställe att spendera ledig tid på! Finns alltid roliga saker att hitta på, både för oss vuxna och våra barn. Deras nya poolparty är utan tvekan det bästa!
(2018-03-07)

FANTASTISKT!!!
Finns det mesta man behöver inom campingområdet. Pool, aktiviteter och lekplats för barnen. Fantastisk strandpromenad in till Varberg. Fina stugor som passade oss jättebra.
(2018-02-01)

Fantastisk anläggning
Super många roliga aktiviteter för barnen, fanns alltid något som dem kunde hitta på!
(2017-02-08)

Pool
Vi trivdes jättebra med våra två och barn 4 år och två månader. Medan den lilla sov kunde vi andra bada i poolen alla tre (enda möjligheten för mig som mamma att njuta av bad i sommar med amning och rädsla för mjölkstockning).
(2008-11-09)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se