Daftö Resort
Annons

Daftö Resort

(11 omdömen)
Boende | Campingplats | Hotell
Daftö Resort>
Favorit sparadSpara favorit

 • Hotell
 • Campingplats
 • Stugor

 • Daftö ResortDaftö ResortDaftö ResortDaftö ResortDaftö ResortDaftö ResortDaftö Resort

  Nära Strömstad på den saltstänkta Västkusten ligger 5-stjärniga Daftö Resort. Här känner ni en tydlig doft av tång, salt och äventyr och det finns mycket att uppleva för både stora och små.

  På Daftö Resort bor ni bekvämt i den bohuslänska naturen och med Kosterhavet som granne. Du erbjuds ett stort utbud av äventyrliga aktiviteter och utomhusupplevelser i alla dess former. Show och underhållning i Restaurang Packhuset, kajakturer, fartfyllda åk i nöjesparken Daftöland, galna upptåg med Daftöpiraterna, wellnessavdelning för avkopplande stunder och mycket mer.

  Kosterhavet bjuder in till salta bad och om inte det faller er i smaken finns alltid vår pirattematiserade pool och bryggbastu. Kort och gott en vistelse för hela familjen, företaget, kompisgänget eller romantisk weekend med din kärlek.

  Boende - nära naturen

  På Daftö har vi öppet hela året och för oss är service och kvalité en självklarhet. Alla prioriterar olika, vissa vill bo enkelt och bekvämt med egen husvagn, husbil eller tält. Andra i stuga med hotellboendets alla bekvämligheter eller tematiserade piratkojor ovanför marken. Alltid med Kosterhavet som närmaste granne och en härlig frukostbuffé står uppdukad varje dag, hela året.

  Aktiviteter

  På Daftö Resort kan ni bada i havet eller i poolen, delta i en fotbollsmatch eller utmana familjen på äventyrsgolf, åka Daftötåget, en båttur till Kosteröarna eller gå på krogshow i Restaurang Packhuset.

  Lär känna Daftöpiraterna, ta del av deras kaparhistoria och häng med på spännande bus och upptåg. Daftöpiraterna ser till att ni trivs och att dagarna fylls med äventyr och pirataktiviteter under helger, lov och hela sommaren.

  Daftöland

  Här är varje dag ett fartfyllt äventyr och det finns gott om attraktioner som får det att kittla i magen och dra i smilgroparna. Storm, Flumeride, Kruttunnan, utkikstorn, radiobilar och spökkällare, det finns garanterat något som faller dig i smaken. Under sommaren utspelar sig en piratteater varje dag, något ni inte kan missa!

  Låt äventyret börja!

  Konferens

  Konferera och ha möten i havsnära och avkopplande naturskön miljö. Här finns det mesta som behövs för ett givande möte. Med stor flexibilitet och hög servicenivå skapar vi den konferens som ni som gäster önskar. Alla våra konferenser kan bokas som dagsmöte eller flerdygnskonferens. Ni själva om ni adderar mat och dryck från Packhuset med underhållning på kvällen. Eller om ni vill uppleva teambuildingsaktiviteter och att åka ut på en räktrålare, cykla på Koster eller utmana chefen i en 5-kamp på nöjesparken Daftöland.

  Föreningar/Skolklass

  Här kan ni bo i charmiga stugor och njuta av den bohuslänska naturen och skärgården och underhållas med roliga aktiviteter. Oavsett ålder är Daftö en perfekt destination för er gruppresa. En skolresa eller läger med föreningen innebär alltid ett spännande äventyr och massor med skoj med kompisarna. På Daftö levererar vi en upplevelse från början till slut med äventyr, fart, galna pirater, natur och såklart vår grymma nöjespark Daftöland.

 • Pool
 • Strand och bad
 • WiFi
 • Butik
 • Café
 • Restaurang
 • Minigolf
 • Hundar är välkomna.

  facebook.com/Dafto.se »
  Hitta
  Strömstad
  Bohuslän, Västra Götalands län, Strömstads kommun

  Med bil från till Daftö Resort är det ca 488 km (5 timmar 40 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

  Daftö ligger i Strömstad mellan Oslo och Göteborg, 30 km söder om norska gränsen längs Sveriges västkust.

  Stora Barnsemesterpriset
  Daftö Resort har vunnit Stora Barnsemesterpriset tre gånger i kategorin Bästa Campingplats för barnfamiljer.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Det finns inga medlemsbilder från Daftö Resort. Har du varit där? Ladda upp en bild»
  Besökare tycker till

  Snittbetyg

  Daftö Resort har snittbetyg 9 av 10.
  Betyget baseras på recensioner från 11 familjer. Alla recensioner »

  Passar för barn i åldern

  0-1 år
  8-9 år
  2-3 år
  10-11 år
  4-5 år
  12-13 år
  6-7 år
  14-15 år

  Flott resort for store og små . Flotte hytter og god frokost .
  Läs mer »
  sådär
  Jag skulle säga att campingen genrellt sett är bra men det är överprisat dessvärre. Medelklass Svenssons har inte råd att ta med hela famil...
  Läs mer »
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

   

  © Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se