Betyg och kommentarer: Eksjö Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Eksjö Camping

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Eksjö Camping.

» Antal inlägg: 1 st
Eksjö camping
Mysigt ställe som ligger precis i utkanten av vackra Eksjö vid en sjö. Vi bodde där tre nätter med våra barn som är 5 och 6 år gamla. De hade roligt på lekplatsen och vid sjön, vi matade änder och får, hyrde stora trampbilar och tog en tur med minitåget in till Eksjö. Campingen ordnade aktiviteter för barnen några dagar i veckan, såsom tipspromenad och "timmen skoj" med lekar, sång och (biblisk) berättelse/dockteater. Det fanns också möjlighet att hyra fiskebåt och kanot samt minigolf. Ett ställe vi kan tänka oss återvända till.
(2012-07-28)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se