Annons

Glaskogens Camping

(0 omdömen)
Boende | Campingplats

Favorit sparadSpara favorit

 • Campingplats
 • Stugor

 • Campingplatsen i Lenungshammar är unik. Här ligger husvagns- tomterna vackert med en liten skogsdunge mellan varje tomt.

  Tältplatsen ligger mitt i Lenungs- hammar intill en liten damm och med närhet till sjöarna Övre- och Stora Gla. För den som vill bo lite mer bekvämt rekommenderas campingstugorna eller någon av de moderna självhushållsstugorna.

  I reservatet finns närmare 300 km vandringsledar. För konotisten och den fiskeintresserade är Glaskogens många sjöar en upplevelse, liksom de många grusvägarna är för cyklisten. Cyklar, kanoter och båtar hyr du i informationscentralen.

  När du vill gör utflykter utanför Glaskogen ligger Västra Värmlands kulturbygder och sevärdheter på bekvämt reseavstånd för dagsturer. Intressanta utflyktsmål är Von Echstedska gården i Kila, Klässbols Linneväveri, Rackstadmuseet i Arvika, Morokulien i Eda och Travmuseet i Årjäng.

 • Strand och bad
 • Butik
 • Café
 • Kanotuthyrning
 • Hitta
  Lenungshammar, Glava
  Värmland, Värmlands län, Arvika kommun

  Med bil från till Glaskogens Camping är det ca 413 km (4 timmar 55 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Besökare tycker till
  Glaskogens Camping har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
  Annons
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

   

  © Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se