Annons

Kolbodabaden

(0 omdömen)
Boende | Campingplats

Favorit sparadSpara favorit

 • Campingplats

 • Kolbodabaden Turist- och konferens ligger i ett naturskönt, barnvänligt område vid Kalmarsund, 2,5 mil söder om Kalmar.

  Anläggningen ägs av familjen Skott som strävar efter att göra Kolbodabaden till en plats med en familjär och trevlig stämning och god service där man trivs bra vare sig man är på läger, konferens eller semester.

  Alla semesterlägenheterna är i markplan, med nära till allt på anläggningen. Storleken varierar från 20-45 kvadratmeter så man kan bo riktigt rymligt om man vill. Alla har ett set med utemöbler att placera utanför, för vad smakar väl bättre än t ex en god frukost ackompanjerad av fågelkvitter och solsken! De flesta lägenheter är utrustade med både dusch & toalett, köksdel och TV men det finns också några utan detta.

  Campingen är lugn och trivsam med gott om grönytor för barn att springa runt på. Det är handikappvänligt och lätt att hitta.

  Framåt kvällningen kanske det passar med en runda minigolf eller en stilla promenad i det natursköna området. Då kan man passa på att ta ett kvällsdopp i havet, ca 10-15 minuters promenad från campingen. V

  ill man se sig om med bilen så är det bara 20 minuter till Kalmar med hela dess utbud, en halvtimme till Öland och knappa timmen till Barnens Gård och Karlskrona.

  På området finns även minilivs med glassbar och restaurang. Det finns även tre tempererade pooler som passar för både stora och små, minigolf, fotbollsgolf, beachvolleyplan, hoppkudde, lekplatser, kanotuthyrning och bastu.

  På Kolbodabaden Turist- och Konferens finns helt enkelt något för alla!

 • Pool
 • Restaurang
 • Lekplats
 • Minigolf
 • Hitta
  Kolbodavgatan 91, Ljungbyholm
  Småland, Kalmar län, Kalmar kommun

  Med bil från till Kolbodabaden är det ca 284 km (3 timmar 33 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Besökare tycker till
  Kolbodabaden har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
  Annons
  Annons
  Populära familjenöjen
  Annons
  Annons
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

   

  © Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se