Betyg och kommentarer: Västervik resort (Lysingsbadet)
Annons
Betyg och kommentarer

Västervik resort (Lysingsbadet)

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Västervik resort (Lysingsbadet).

» Antal inlägg: 3 st
Mysigt camping ställe för små som stora.Bra aktiviteter men saknar möjlighet till bankomat då många ställen bara tar kontanter eller Swish.
(2020-01-20)

Bra äventyrsbad men usla omklädningsrum och duschar
Som energidränerande aktivitet för småbarn (upplevelsebadet) så var det bra, MEN … alltså, jag måste säga det. Det är inte ofta jag blir riktigt störd på saker, men deras omklädningsrum var – och då har jag i egenskap av spirande tävlingssimmare i min ungdom sett ett förhållandevis stort antal omklädningsrum på badhus – under all kritik.
Man betalar i kassan, går och ställer sig i kö för att få sitt “åkband” runt armen, vilket tar ett tag så kö bildas ganska omgående. Sedan köar man vidare in i ett omklädningsrum på uppskattningsvis 12 kvadrat med ett gäng pyttesmå skåp längs ena långväggen. Omklädningsproceduren med en uppspelt och otålig fyraåring blev minst sagt omständlig, och resulterade i blöta kläder eftersom golvet var lika torrt som i en lagård (dvs klafsigt) och det bara fanns en enda smal bänk att lägga prylar på.
Efter det fanns två duschbås på väg ut mot bassängerna. DU HAR VÄL INTE GLÖMT ATT DUSCHA? – stod det på en skylt på ett av båsen.
Men alltså två bås, med totalt fyra duschar, i ett omklädningsrum med folk på väg både till och från bassängerna?
(2019-07-27)

Passande aktiviteter för alla åldrar, gamal som ung! Det som drar ner betyget är att Äventyrbadet är dyrt, borde finnas nåt säsongskort el 10 g kort att få köpa mycket billigare, för både campinggäster och Västerviksbon som inte bor på campingen..
(2018-02-08)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se