Annons
Betyg och kommentarer

First Camp Röstånga-Söderåsen

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt First Camp Röstånga-Söderåsen.

» Antal inlägg: 14 st
Njaa detta va inte så bra. Kall pool, snuskiga toaletter och dålig service
(2019-07-13)

hej1 kul camping
hej1 er camping var jättekul och fin och trevlig och jag campade jättemycket...
god mat hade ni också, åhnej juste! jag köpte det på ica. kan man få all inclusive camping nästa gång?
(2017-10-09)

Härlig plats
En stor bra camping med bad som ingår.På område 2 är det lugnt och naturnära.Barnen har stor plats att röra sig och en klubb där man kan vara med på aktiviteter som ingår i campingavgiften.En camping där man kan käna lugn och ha en bra stor plats.
(2017-02-07)

Dejlig plads i naturen med god plads til hele familien
(2017-02-07)

vår favorit
Har nyligen blivit med husvagn och har besökt Röstånga camping två gånger redan. Där finns många olika lekplatser för barnen och spännande torn och underjordiska gångar i skogen. Minst en lekplats för var ålder. En lugn och skön avkopplande camping. Fina frächa servicehus, och serviceinriktad personal.
(2014-08-10)

Mycket trevlig familjecamping!
Mycket trevlig och fräsch familjecamping med fina möjligheter till lek för barnen!
(2014-08-10)

Känner oss grundlurade!!
Ringde dit för att boka plats och de informerar även om de olika aktiviteterna. Pool området stänger kl 18.00 men kanotpaddlingen har öppet längre då det skulle vara lite spelning av musik på kvällen. Bokar plats och kör upp samma dag. Väl framme så är poolen stängd pga av rengöring och detta är bra mycket tidigare än 18.00. Okej då får väl barnen paddla lite så kan de bada imorgon. Jovisst, paddla runt Ibsen sjö där döda fiskar flyter runt på ytan var ingen trevlig syn.
Känner oss lurade och tar samtal med mannen i receptionen om att det här tänker vi inte betala fullt pris för!! Eftersom det stod andra gäster där också bad han om att vi kunde ta disskutionen dagen efter.
Dagen efter är fortfarande pool området stängt! Och när vi kommer till receptionen ser jag hur mannen snabbt smiter ut. Kvar står en ung tjej som inget vet och vi får betala fullt pris för något som vi ej kunnat nyttja fullt ut!! Fy tusan vad besvikna våra barn var. Den efterlängtade camping helgen var förstörd. Aldrig mer dit.
(2014-08-10)

Kommentar till Cecilia
Jag och en annan campinggäst befann oss i receptionen vid tillfället du skriver om. "Tjejen i receptionen" som du kallar otrevlig och inkompetent är faktiskt ägaren till campingen. Hon beskrev på ett vänligt men bestämt sätt de regler som gäller för campingen och dess gäster.

Vi kan varmt rekommendera Röstånga camping som är trevlig och alltid välskött!
(2014-08-02)

Bra camping med stora ytor.Platserna var lagom stora i zon 2.Barnklubben ger jag mycket beröm varierande aktiviteter varje dag.Rent och snyggt på toaletterna fast det var mycket folk var det aldrig smutsigt lr slut på papper.Badet var också toppen.Vi kommer gärna tillbaka.Skärpning till gästerna som kommer på camping som inte respektera platserna utan korsa rakt över tomter eller mellan vagnarna fast där var fina gångstigar.
(2014-07-31)

Katastrof
Sämtsa bemötandet någonsin med otrevlig och inkompetent personal i receptionen. Ska inte generellisera alla (de gäller främst en av tjejerna som tydligen jobbat där i 10 år). Vi blev diskriminerade och totaldissade från att campa för att det gällde 2 killar i åldrar (19-23 år) med deras flickvänner. Jag (mamma till en av killarna) var med som chaufför och körde husbil. Utan att pojkarna ens hade öppnat munnen så säger receptionisten på ett ohövligt vis att hennes magkänsla sa henne att pojkarna såg ut till att vara av den typen som drack sprit och spelade hög musik och var störiga. Va!!! Jag blev stört chockad. Hur kan man ens ta dem orden i munnen och döma någon annan utan att ha pratat med dem? Ingen av dem har på något som helst sätt uppvisat sig till att vara störande. De stod artigt bredvid mig när vi tänkte checka in. Vi är fyra familjer som är oerhört besvikna över deras bettende. Aldrig mera Röstånga för vår del och vi kan heller inte rekommendera andra till att åka dit.
(2014-06-26)

Kanon camping
Mycket trevlig camping, rent och snyggt, hjälpsam pesonal, och barnen trivs kanon här..mycket att göra för dom..kan varmt rekomenderas
(2014-02-18)

Bra!
Bra!
(2013-05-17)

En härlig och avspänd atmosfär
(2012-05-29)

Röstånga, en favorit!
Trevligt värdpar som driver campingen, lagom stor, lugnt och skönt. Ett stenkast till liten konstgjord sjö med inplanterad ädelfisk. Hoppkudde på området och ett friluftsbad vägg i vägg där en dags inträde ingår vid camping. I samhället finns liten Livs(typ Statoil) och en pizzeria. Odensjön(den bottenlösa) och nationalparken Skäralid ligger in på knuten. Campingen rekommenderas varmt och vi återkommer till den flera ggr. per år.
Inträde till Skånes Djurpark ingrå också. Världsklass med gratis WiFi som täcker 80%av campingen.
(2008-04-11)

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se