Betyg och kommentarer: First Camp Stensö-Kalmar
Annons
Betyg och kommentarer

First Camp Stensö-Kalmar

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt First Camp Stensö-Kalmar.

» Antal inlägg: 1 st
2 vuxna o 2 barn, 6 och 10 år gamla. juli månad 2013 stannade vi med tält i 4 nätter. Stora och lugna grönområde, funktionella servicehus. På cykelavstånd fanns badvik med högt hopptorn, även nybyggd stor brygga vid kalmarparken. Våra barn gillade hopptornet, trampebilarna och att håva fisk. Vi provade även att fiska från brygga, cyklade till kalmarparken och tittade på sandfigurer. Vi badade i badviken vid campingen, åt pizza och såg pappa kapsyl show på stensö krogen. Gillade Stensö och kan tänka oss komma hit igen. /ALMA
(2013-08-01)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se