Annons

Sunne Camping och Sommarland

(1 omdömen)
Boende | Campingplats

Favorit sparadSpara favorit

 • Campingplats
 • Stugor

 • Sunne camping Kolsnäs ligger vid den mytomspunna sjön Fryken. Det finns en barnvänlig strand precis vid campingen och runt sjön finns vackra finns vandringsleder och motionsspår. Campingen är 4-stjärnig och erbjuder trådlöst internet och TV.

  Sommar

  Intill Sunne Camping Kolsnäs finns äventyrsbadet Sunne Vattenland. Här kan barnen ha kul i flera dagar, och det finns attraktioner för alla åldrar.

  Vid campingen finns ett stort utbud av aktiviteter som äventyrsgolf, fotbollsgolf och elbilbana. Stor lekpark finns på stranden. En motionscentral ligger i anslutning till campingen där det finns möjlighet att styrketräna, sola och basta. För de golffrälsta finns det en 18-håls golfbana endast 1 km från campingen. På Selma Spa finns möjlighet att köpa ett dagspa-kort för att riktigt skämma bort sig själv. Det finns även en bowlinghall bredvid campingen samt två serveringar med fullständiga rättigheter.

  En del lördagar under sommaren är det nöje i Kolsnäsparken där bl.a. Lasse Stefanz är årligt återkommande gäster. Onsdag - lördag v. 30 är det alltid den stora dans- och nöjesfestivalen: Fryksdalsdansen. Här kan man dansa och njuta av musik från ett flertal kända artister.

  Det finns mängder av utflyktsmål i Sunneområdet. Selma Lagerlöfs älskade Mårbacka är ett måste. Likaså Rottnerosparken, där sagans Ekeby finns.

  Vinter

  Bo mysigt nära skidbacken. Ski Sunne -har med backar både för liten och storoch ligger endast 7 km från Sunne Camping Kolsnäs.
 • Strand och bad
 • WiFi
 • Butik
 • Café
 • Restaurang
 • Minigolf
 • Hundar är välkomna.

  Hitta
  41. Turisbyrån, Sunne
  Värmland, Värmlands län, Sunne kommun

  Med bil från till Sunne Camping och Sommarland är det ca 196 km (2 timmar 31 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Besökare tycker till

  Snittbetyg

  Sunne Camping och Sommarland har snittbetyg 7 av 10.
  Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

  Lite för stort
  Läs mer »
  Annons
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

   

  © Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se