Stränder & badplatser i Frankrike
Annons

Stränder & badplatser i Frankrike

Karta
  • Sortera
      Sortera efter avstånd till...
    • Paris

Härliga strandstränder, små badvikar och mysiga badsjöar där hela familjen kan njuta under sköna sommardagar.

Är du sugen på poolbad utomhus väljer du utomhusbassäng i menyn istället.

 » Stränder & badplatser i Frankrike (5 st)
Antibes

Antibes och Juan-les-Pins har tillsammans 25 km stränder och här finns allt från små sandiga vikar till steniga sluttningar och en stor sandstrand precis ovanför Fort Carré.

Antibes, Frankrike
Cannes

De flesta stränderna här ägs av hotell och restauranger som hyr ut solstolar till de som vill vistas där. Mellan de stränderna ligger små offentliga stränder där man kan vistas gratis.

Cannes, Frankrike
Nice

Nice har en lång sträcka med stränder varav många ägs av hotell och restauranger. Här finns förutom uthyrning av solstolar och parasoll även parasailing, windsufing och jetski åkning....

Nice, Frankrike
Sainte-Maxime

Sainte-Maxime är populärt bland barnfamiljer och här finns fina sandstränder även om de ligger mitt i tätbebyggt område. Den största stranden ligger precis norr om staden och kallas La...

Sainte-Maxime, Frankrike
St Tropez

St Tropez stränder ligger utspridda längs en sträcka på ca 5 km. Samtliga stränder nås med gatan "Route des Plages". Den mest fashionabla stränderna är Moorea och Club...

St Tropez, Frankrike
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se