Betyg och kommentarer: Lunedets Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Lunedets Camping

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lunedets Camping.

» Antal inlägg: 2 st
Dåligt bemötande
Bokade en campingplats för ca 1 månad sedan via nätet. Betalade för 2 nätter med husvagn o el. Åker dit från stockholm,kommer dit och det finns inte en människa i närheten. Ringer alla möjliga nummer som finns men inget svar någonstans. Sååå galet arg och besviken var länge sedan man var,sambons dotter hjälper då oss från Karlskoga att ordna en ny plats i Degerfors. Ringer upp degernäs camping o får prata med en mycket trevlig tjej där som säger att dom har lediga platser med el. Dom stänger klockan 18 men hon stannar kvar tills vi kommer,behöver jag säga mer vad jag tycker om den tjejen,guld värd. Hamnar i degerfors efter lite stök. Regnet vräker ner på kvällen när vi kommer fram,men bara göra klart allt. Tro nu inte detta är slut,nejdå. Har försökt vid upprepade tillfällen att få kontakt med chefen för lunedets camping som tydligen tagit över degerfors herrgård för att få mina pengar tillbaka och en ursäkt. Snart gått 2 veckor sedan denna röra och den ända person som jag fått kontakt med är kocken på degernäs herrgård som sagt att hon ska be chefen ringa mig. Tyst som i graven ännu från dom,är så galet besviken och förbannad över att man har sidan igång för bokning och betalning fortfarande på den nu nerlagda campingen. Så kolla noga när ni bokar hädanefter. Väntar fortfarande på samtal och ersättning från lunedets camping. Kommer tjata och vara en nagel i ögat tills det är klart.
(2021-10-04)

Lunedets Camping är ett bra budgetalternativ till alla stora campingar med badland osv.
Karlskogas sommarparadis Lunedet här finns det mesta för de flesta:Lunedet är beläget på en halvö med sjöarna Lonnen och Alkvettern runt omkring samt Bergslagskanalen som går utanför med Sluss och gästbryggor.

Lunedets friluftsområde ligger en mil utanför Karlskoga väg 237 mot Filipstad.
På området finns Camping, Stugor, Café, Restaurang, Konferensanläggning, Kanalkyrka, Handelsbod, Sluss, Kvarn, Smedja, Djurhage, Minigolf, motionsspår, Vandringsleder, motionsbingobana, Hitta Vilse bana för små barn, Stora grönytor för lek, bollspel eller utställningar mm.

Här bedrivs Caféverksamhet i en Bergsmansgård byggd på sent 1600 tal.
Vi har ett stort utbud av hembakt kaffebröd såsom morotskakor, citronmarängpaj,
bärpajer, vaniljkaka, och den klassiska chokladrutan med kokos.
Glass – mjukglass, kulglass, pinnglass och milkshakes.
Stora räksmörgåsar med handskalade räkor, baguetter och den gamla hederliga ägg och ansjovissmörgåsen. Man kan också få en klassisk hamburgertallrik, clubtoasté,
Samt lite mordernare getosttoasté med pintjenötter och honung.
I den mysiga trädgården sitter du på härliga grythyttemöbler och fikar, och på helgerna är det inte helt ovanligt att det är trubadurer som förhöjer stämmningen.
Framför cafét finns nu en nybyggd lekpark med ett stort piratskepp till barnens förtjusning – och föräldrarnas ,samt en minigolfbana mm.

Restaurangen är belägen i ett ombyggt stall med tillhörande veranda så man kan sitta ute om vädret tillåter, här serveras a la carte, beställningar eller buffé. Samt många bröllopsfester har hållits här med dans på den tillhörande logen. En av våra populäraste rätter är Gösplankan på gös som är fiskad i Alkvettern.

Campingen är en naturskön idyll precis vid sjön Alkvettern med tillhörande badplatser. På området finns också 10st stugor i olika storlekar.
Härliga vandringsleder och promenadstråk samt motionsslingor varav den som går runt området är handikappanpassad så man kan ta sig ända ner till sjön och grillplatserna med rullstol och en ramp så man kan ta sig ner och bada också med rullstol.

Här hålls Karlskogas största midsommarfirande med traditionellt firande såsom stångresning, folkdans, lekar för barnen samt trubadurunderhållning.
Och våran populära loppis och familjedag på 1 maj som hållits i 5 år nu, senaste året hade vi över130st loppisförsäljare och 5000 besökare.

Vi har kanske Sveriges enda kanalkyrka som står öppen för besökare hela sommaren,
Den är unik i sitt slag med en altartavla i form av ett stort fönster som vetter ut mot ängen och vattnet. Här hålls gudstjänster, konserter samt dop och bröllop hela sommarhalvåret.

Ett härligt utflyktsmål är också minidjurparken i knappfors för alla barn.
(2014-02-22)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se