Betyg och kommentarer: Vildmarkshotellet
Annons
Betyg och kommentarer

Vildmarkshotellet

5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Vildmarkshotellet.

» Antal inlägg: 3 st
Förstört semester
Ringde in för att boka 5 nätter på hotellet och 6 dagar på djurparken. Valde att ringa för att det inte ska bli fel och fel blev det. De hade bara bokat en dag på parken istället för sex. Otroligt dåligt bemötande och vilja att lösa detta. De kallar en för lögnare, trots man hade flera med som hörde när jag bokade. Kommer aldrig att boka dit igen och rekommenderar inte. Utöver detta så valde vi hotellet på grund av att det finns pooler där, de fick man inte använda heller.
(2021-07-02)

Dyrare än nödvändigt.
(2011-12-30)

För alla åldrar
När mamma fyllde 60 år ville hon inte vara hemma så hon bjöd barn med respektive och barnbarn till Vildmarkshotellet och det är vi verkligen tacksamma för. Vi kom på fredag förmiddagen och bytte då direkt om till badkläder och tog på rocken och tofflorna som man fick och gick ner till spa-avdelningen. Där var det verkligen super fint med 2 bubbelpooler, forspool, plaskpool, utomhuspool, bastu, relaxavdelning mm. Vi ville knappt gå upp men vid 17.00 var det dags att börja göra sig klar för kvällen. Vi åt i restaurangen och det var en buffé som både liten och stor gillade. Sonen som är 11 år åt först 10 köttbullar med mos sedan klämde han ner en hamburgare och avslutade med korv med bröd. I vanliga fall äter han inte så mycket men detta gillade han verkligen. Kl. 20.00 började barndiscot och då var Bamse på plats. Min 7-åriga dotter är dock livrädd för Bamse så hon avvaktade tills han gått och lagt sig och sedan dansade hon och de andra till ca 22.30 då det var dags att sova. På lördagen gick sonen och hans kusin iväg på Wild Kids Club och det innebär 3 timmar i parken med ledare. De kollade djur och tävlade och fick både medalj och en t-shirt. Vi övriga i gänget gick i djurparken (ingick i priset) då det var Sportlov och vilda vandringar. Djuren var verkligen aktiva den här årstiden. Har varit mycket på Kolmården sommartid men det var stor skillnad att se djuren nu. Vi åt mat i restaurang Safari inne i parken vilket också ingick. Det var väl ingen höjdar lunch tyckte vi vuxna men barnen vräkte i sig köttbullar o mos. Kan verkligen rekommender detta för Er andra! Personalen var också väldigt trevlig och tillmötesgående. Bara positivt!
(2009-02-23)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se