Betyg och kommentarer: Orebackens Camping
Annons
Betyg och kommentarer

Orebackens Camping

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Orebackens Camping.

» Antal inlägg: 1 st
Rörigt med platserna
En helt OK camping med OK serviceutrymmen och OK lekplats. Tyvärr var det ganska rörigt med platserna. Vi fick en plats (ett nummer) anvisad oss, men när vi kom dit var det i princip omöjligt att lista ut var vi skulle ställa oss. Det var mitt i en skog med träd överallt. Inga tydliga vägar eller uppmarkerade platser. Numret stod på en liten pinne i marken men någon given placering av husbilen fanns inte. Vi kände det som att vi ställde oss mitt på "vägen". Strömkabeln var vi tvugna att dra tvärs över "vägen" vilket kändes ganska olustigt. Dock enda alternativet. I övrigt var campingen helt OK!
(2008-07-30)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se