Testfamilj Dalenium Science Center
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Dalenium Science Center

(Sverige , Stenstorp, Dalenium Science Center)

Vi anlände aldeles perfekt i tid till ”Ballongshowen” . Bara namnet på showen gjorde barnen på 3,5 och 5,5 år blev nyfikna, när de sedan fick komma upp på scenen och vara hjälpredor var succén ett faktum. Bra show då den funkade både för mindre och större barn samt även intressant för oss vuxna.

 Efter showen gick vi vidare och det fanns mycket roligt och vi fick många intressanta stunder med barnen. Både att de själva prövade och funderade men också att vi berättade och läste för dem på skyltar och experiment.

Fanns mycket även för barn i denna ålder, speciellt vatten och luft experiment som är roligt oavsett om en är 3,5 år eller 70 plus. Både morfadern, vuxna och barnen hade en fantastiskt trevlig dag och barnen ville inte åka hem när det stängde.

När barnen blir äldre kommer det vara nya saker som lockar och vi vuxna kommer att ha lika roligt som barnen! Vi kommer definitivt tillbaka hit! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se