Danmark är ett mycket bra resmål för barnfamiljer
Annons
Reseberättelse:

Danmark är ett mycket bra resmål för barnfamiljer

(Danmark, Billund, Lalandia och Legoland)

Vi bilade från Sverige och åkte färja över till Danmark. Sen tog det några timmar till att komma fram när vi väl kom över på dansk mark. Men barnen tog det med ro. Platta rekommenderas i bilen 

kaffe o danska wienerbröd är ett måste på bilresan 

När vi kom fram så bodde vi kungligt i ett av husen som hör till Lalandia, superfina o utmärkt med flera sovrum. Önskvärt hade varit en till toalett på 6 personer.

Fin uteplats hörde till huset med 

Vi badade redan första dagen o alla barnen tyckte det va toppen. Två killar på 9 år o en tjej på 7 år. Alla badgalna 

På vägen till badet kunde man gå in till getter o klappa som hade killingar så det gjordevi varje dag. En mycket uppskattad extra aktivitet som bara dök upp liksom. 

Dag två va vi på legoland och dag tre badade vi igen lika uppskattat igen. Vi hann även med att bada ett par timmar innan hemfärd sista dagen. Alla kände att vi hade velat vara kvar flera dagar 

Bredvid badet fanns även en camping där man kunde leka i klätterställningar o hyra trampbilsr. Det famns även en minigolfbana men där blev bara bar en osams så vi rekommenderar att i stället bada alla kvällar i stället för att försöka göra ngt annat 

Inne på Lalandia kan man även klättra, hoppa studsmatta, leka i lekland, äventyrsgolf o restauranger. Barnen testa även på att klättra o hoppa lite o de blev även fast i soelhallen ett tag så passa er för den :-)

Det va iaf jättekul o vi vill åka dit igen. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se