Prison Island
Annons
Reseberättelse:

Prison Island

(Sverige, Linköping, Prison Island Linköping)

28 celler

Olika svårighetsgrad i cellerna

Att spela flipper kräver att familjen samarbetar!

Prison Iland består av 28 celler som står redo att utforskas och för att testa på samarbetsförmågan hos familjen. Kommer vi att klara det utan att bryta ihop på varandra?

 

Vi togs emot av trevlig personal i entreèn som förklarade för oss hur det skulle gå till. Vi fick bestämma ett lagnamn och sedan fick vi en bricka som blev nyckeln in till varje rum och som samlade våra poäng. De rekomenderar att man bokar två timmar och räcker inte det kan man köpa till extra tid under tiden om man vill. Efter två timmar är man ganska trött så oftast räcker nog den tiden även om man inte hinner igenom alla celler.

Dessa två timmar flög iväg och vi hade jätteroligt! En del celler var lite lättare och andra kunde vi inte klura ut alls. I vissa celler måste hela familjen vara atlet för att klara av den då det bygger på just samarbete. Men vad vore livet utan utmaningar. Våra barn är i åldern 11 och 14 år och det var perfekt. Vi var även här för 3 år sedan när den yngsta då var 8 år och vi kände att vi hade roligare denna gång när vi klarade av mera tillsammans. Därför är det toppen att barn under 7 år få gå in gratis!!!

Trevligt Cafè efteråt om man vill.

Stort plus att allt såg rent och fräscht ut både i cellerna och i övriga utrymmen. Inget "schabigt" alls! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se