Åbergs museum med en 3 åring och en 1 åring
Annons
Reseberättelse:

Åbergs museum med en 3 åring och en 1 åring

(Sverige, Bålsta, Åbergs museum )

Museumet

Lekparken

Trazankojan

Idag bestämde jag, min sambo och våra två barn (3 år och 1 och ett halvt år) oss för att åka till Åbergs museum i Bålsta, lite utanför Stockholm. Det var väldigt lätt att hitta dit då det var bra skyltat! 

Inne på museumet fanns tre olika delar - museumet, restaurang/fik och Trazankojan. 

Museumdelen tyckte vår 3 åring var väldigt spännande! Att titta på alla figurer, framförallt mussepigg var häftigt. Även sambon tyckte väldigt mycket om museumdelen. Jag fick dock mest springa efter vår 1 åring. han var lite för liten för att uppskatta den delen. 

Restaurangen/fiket åt vi inte på, det var lite för dyrt tycker jag. Jag tycker i alla fall 39kr för en paj med vaniljsås är lite väl dyrt, eller så är jag snål..

Trazankojan var en stor favorit för båda barnen! De klättrade omkring och kröp in i alla kojor. Superkul och fint gjort! 

Utanför museumet fanns även en lekpark som vi avslutade med. Även den var kanon! Extra roligt att det fanns vattenlek där! Hade vi vetat det så hade man tagit med stövlar. Men kanon lekpark! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se