Aalborg Zoo
Annons
Reseberättelse:

Aalborg Zoo

(Danmark, Aalborg, Aalborg zoo)

Reseberättelse Aalborgs Zoo

 

Äntligen kom dagen då vi skulle åka över till Danmark för vår efterlängtade semester. Vi utgick från Göteborg och åkte Stena Line till Fredrikshavn. Färjan gick kl 9 på morgonen och vi började med en god frukost buffé på båten. En kanonbra start på dagen. Färjan över tog ca 3 timmar. Då hann vi både med spel, lek och lite shopping på båten. 

Bilresan fram till Aalborg Zoo tog knappt 1 timma och det var lätt att hitta. Det fanns gott om parkering som även var gratis. Vi passade på att slå oss ner vid ett par bord som fanns vid parkeringen och åt lunch i lugn och ro innan vi gick in i. 

Parken är inte så jättestor och allt är väldigt lätt att hitta i. Känns som en bra vända att promenera även för dom mindre barnen. Man kommer nära djuren och ser dom väldigt bra. Breda och bra vägar för både vagnar och skrindor att framföra. Fint, välstädat och fräscht!  Det fanns många ställen att handla mat, fika och glass om man var hungrig, även möjlighet att ta slå sig ner och ha med sig egen fika på olika platser. 

Det fanns en jättestor och rolig lekplats som barnen uppskattade. Under vårt besök var vädret inte på topp så vi tog oss igenom parken på ca 3 timmar sedan var vi nöjda. Vid fint väder hade man säkert stannat längre. Det fanns speciella tider man kunde tajma in och titta när dom matade djuren. Vi kan varmt rekommendera detta som ett utflyktsmål till barnfamiljer. 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se