En rolig dag på Kreativum Science Center
Annons
Reseberättelse:

En rolig dag på Kreativum Science Center

(Sverige, Karlshamn, Kreativum Science Center)

Det här skall bli en spännande dag!

Ljudmagi.

Spännande med dold Spökbåtskapten.

Vi hade en lärorik heldag på Kreativum. Där fanns oerhört mycket att upptäcka. Våra barn på 6 och 9år var i en perfekt ålder. Även vi vuxna hade en lärorik dag. Något av det roligaste var att köra radiostyrda båtar, där det även fanns en "spökbåt", som styrdes från ett dolt rum. Man kunde testa en också krocksläde. Även om det inte gick så fort blev det en ordentlig smäll. Vi provade också på ecodriving. Det var inte lätt ens för oss vuxna som haft körkort länge. Det var också roligt att testa hur man gör eget papper som man sedan fick ta med hem. Ett tips är att göra det tidigt under besöket, för det behöver ligga och torka minst ett par timmar i torkskåpet. Ute i Kreaparken var det mest spännande att få provsitta ett riktigt Viggenplan. Kreativum passar från ca: 5 år och uppåt.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se