Prison Island Linköping
Annons
Reseberättelse:

Prison Island Linköping

(Sverige , Linköping , Prison Island Linköping)

Vi gjorde en utflykt till Prison Island Linköping. Vi körde från Motala och det var enkelt och smidigt att hitta samt att parkera. 

Aktiviteten går ut på att likt fångarna på fortet klara ett antal olika celler. I cellerna finns olika uppdrag, de flesta kräver samarbete från flera deltagare för att ta många poäng. 

Perfekt inneaktivitet vid tråkigt väder. Hela familjen kan vara med och alla måste hjälpas åt för att lyckas. En övning i samarbete och tålamod således ?

 

Barnen har tidigare testat Prison Island på annan ort, deras omdöme var att flera av cellerna i Linköping var svårare. En del i konceptet är att det är väldigt få instruktioner i cellerna, något som inte lämpar sig för yngre barn eller oss med dåligt tålamod. Favorituppdragen var att kasta basketboll, klättra längs med väggar och sparka fotboll. 

 

Vi hann under besöket testa alla celler som var öppna (några renoverades). Tiden två timmar kändes lagom för att hinna igenom alla cellerna. Killarna, 9 och 12 år, tyckte det var roligt att försöka klura ut de flesta uppdragen. Vi fick en tagg som låser upp cellen och även registrerar poängen från de olika uppdragen, smidigt system. 

 

Vi hade en trevlig eftermiddag hos Prison Island Linköping ?

 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se