Kämpa på Boda Borg!
Annons
Reseberättelse:

Kämpa på Boda Borg!

(Sverige , Oxelösund , Boda Borg)

Taggade!

En klurig quest!

Ninja som vi klarade 2 rum.

Vi åkte två vuxna och två barn i 12 och 13 års ålderstillägg Boda Borg. Vi började klockan 11:00 med att ta den lättaste questern. Det är rum fyllda med klurigheter. Kan vara fysiskt jobbiga, mycket att hålla i huvudet eller bara jätte kluriga. Vi lyckades på andra försöket. Sedan tog vi lite klurigare och mer fysiska questar. Det var svårt och vi fick testa många gånger innan vi kom vidare till slutet och kunde få en stämpel. Efter två timmar av slit och skratt åt vi deras tacobuffe med glass till efterrätt. Satt perfekt och gav oss massor av ny energi. 

Den roligaste questern tyckte killarna va musikquizen och en som kallades galenpanna. Jag lyckades trilla och ramla på ryggen första gången vi tog galenpannan. Alla gapskrattade och jag förstod att det måste sett kul ut. 

När man hade klarat en quest bestående av två till fyra rum så fick man en stämpel. Allt går på tid. Man måste oftast vara tre personer för att klara en quest, men det går att vara fler. Ibland när en av oss vuxna var trötta så väntade en av oss utanför. Det gick fort att lösa eller testa en quest så vila en gång eller två var inga problem. 

Ibland fastnade vi och verkligen inte förstod vad man skulle göra, men då kunde man få lite hjälp och ledtrådar från de som jobbade där. Ibland fick man göra questarna många gånger för att då förstå vad man skulle göra, men tiden hade tagit slut. 

Vi lyckades ta sju stämplar, men vi var nog mest stolta över att vi klarade två rum i Ninja. En utmaning som skulle vara väldigt svår. Tyvärr klarade vi inte sista rummet. 

Vi hade en jätterolig dag och var där från klockan 11 till klockan 18 när de stängde. Det passar åldrar från 6 år och uppåt, men du behöver våga testa och inte vara rädd. 

Jag kommer verkligen åka dit igen! Det finns många utmanings kvar att klara! 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se