Besök på minivärlden i Ljungby
Annons
Reseberättelse:

Besök på minivärlden i Ljungby

(Sverige, Ljungby, Minivärld)

Utanför minivärlden

Tittar på tåg

Byggande av tågbana

Vi är ofta i Ljungby men hade aldrig testat på minivärlden i Ljungby, så när vi blev testfamilj hit så passade det perfekt.

Vi ä en familj på 2 vuxna oh 2 pojkar på 4 och 10 år.

Vi besökte minivärlden en somrig dag i Juli och det var ingen kö för att komma in och väl inne var det gott om plats.

Vi gillade olika saker med minivärlden. Vi vuxna tyckte att tågbanorna som var uppbygda med alla små detaljer var väldigt fina, medan barnen ej var lika imponerade av detta. Den yngsta tyckte det var roligast att titta på de häftiga legobilarna och att få leka med leksakstågbanan medan stora grabben bäst gillde det som man kunde exprimentera med själv som att köra en robot i en bana eller måla en egen gran med sprayfärg.

 

Vi besökte minivärlden i ca 1 timme och kände oss sedan nöjda. Vi tror att minivärden passar bäst för tågintresserade barn och ålder 5-10 år.

 

Ett stortplus för att det fanns gott om persnal där som gärna berättade saker.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se