Spanish Tourist Office - Gran Canaria
Annons
Turistinformation

Spanish Tourist Office - Gran Canaria

Turistbyrå
Spanish Tourist Office - Gran Canaria>
Stockholm, Gran Canaria

Gran Canaria är ett resmål som är tänkt att passa för hela familjen. De minsta har ett mycket varierat utbud av platser för nöjen och för en kontakt med naturen.

Ön har flera säkra och skyddade stränder som är utrustade med material som kan roa den unge turisten under lång tid. Dessutom finns det särskilda nöjesetablissemang som vattenparker, temaparker och nöjesfält, spelhallar med nätverksspel och allmänna parker med lekhörnor för att tillfredsställa alla åldrar.

De flesta hotell och turistkomplex på ön har lekplatser med utbildad personal eller speciella aktiviteter för att roa de minsta och för att träffa lekkamrater, ledda av utbildad personal som garanterar att de har roligt under sin vistelse.

Vid matdags finns förutom barnmenyerna på hotellet också de flesta franchisekedjorna för snabbmat som barn är så förtjusta i.

En annan fördel för barnfamiljerna är de stora urbanisationerna typ bungalow, med ett eller två sovrum, vardagsrum, kök och badrum och en liten privat trädgård där det finns tillräcklig plats för familjen att bekvämt njuta av sin ledighet och i de flesta fall med alla ett hotells bekvämligheter.

Närheten till naturen har man också tänkt på när det gäller barnen. Ön disponerar över ett flertal parker med naturupplevelser som alternativ för barnen att lära samtidigt som de har roligt.

Hitta
Stureplan 6, Stockholm
Stureplan 6, Stockholm, Gran Canaria
08-611 1992
Visa på en karta och se var familjeattraktioner i närheten ligger.
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se