Betyg och kommentarer: Barcelona
Annons
Betyg och kommentarer

Barcelona

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Barcelona.

» Antal inlägg: 1 st
Barcelona med barn
Det finns jättemycket häftig arkitektur i Barcelona. Framför allt präglas staden av Gaudí. Parc Guell rekommenderas och likaså att kolla i varje fall fasaderna på Casa Batló (extra häftigt i kvällsbelysning) och La Pedrera/Casa Milà. Kolla också in Miro-mosaiken på Ramblan ungefär i höjd med Cafè de l’Òpera och vänd sen huvudet uppåt och kolla in draken och paraplyerna på huset bredvid som huserat en paraplyaffär.

Folklivet och artisterna på Ramblan är underhållande (men håll i plånboken i trängseln). Titta gärna in i den fantastiska saluhallen "La Boqueria" vid Ramblan och köp en ask jordgubbar eller något annat gott.

Prova även Chocolat con Churros på något café. Det är väldigt trögflytande drickchoklad som man doppar en sorts friterade kringlor i. Sött och kaloririkt, men populärt.

Spanjorerna äter ofta middag väldigt sent och ett bra alternativ är istället att äta på någon tapasbar. Då kan man plocka ihop tallrikar med säkra kort och blanda med några spännande spanska specialiteter.

Tunnelbanan fungerar smidigt som transportmedel. Lätt att hitta, tät trafik, billigt och känns tryggt att åka.
(2010-04-25)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se