Vill du testa danska familjenöjen i sommar?

Nu börjar DANMARKSJAKTEN - vi söker nya testfamiljer!

Vi har gömt 20 små danska flaggor Danmarksjakten! på Barnsemester.se. Varje flagga du och din familj hittar ökar er chans att bli testfamilj. Låt gärna barnen hjälpa till att leta!

Tips: Leta flaggor på våra sidor om Danmark....

Nu börjar DANMARKSJAKTEN - vi söker nya testfamiljer!

Testfamiljernas uppdrag

Ni ska testa så mycket som möjligt på det ställe ni får fribiljetter till. Ta reda på:

  • Vad kan man göra där?
  • Hur roliga är aktiviteterna?
  • Hur gamla tycker ni att barnen bör vara för att ha glädje av besöket?

När ni kommer hem ska ni betygsätta stället ni besökt, skriva en recension samt lägga in ett par bilder.

Vilka kan bli Barnsemesters testfamiljer?

Alla med barn mellan 0-17 år. Ni kan vara en singelfamilj eller en parfamilj, ni kan ha många barn eller ett barn, små barn eller stora barn. Alla är välkomna!

Hur anmäler man sig?
1) Välj vilket eller vilka av nedanstående testuppdrag ni är intresserade av .
2) Anmäl ert intresse nederst på denna sida.

Viktigt: Besöket måste göras under sommaren 2018. Entrébiljetterna skickas till testfamiljerna i vecka 20. Resa, mat och ev boende betalar familjerna själva. Familjerna binder sig även till att skriva recensioner (på svenska) efter sitt besök.

OBS! Resan till och från de olika testfamiljsuppdragen samt eventuellt boende och mat ingår ej. Vad kostar det att åka? »

Middelaldercentret   Testfamiljsuppdrag:

Middelaldercentret

Middelaldercentret

Storslagna riddarturneringar, imponerande krigsmaskiner, krigsvagnen "dommedagsdunkaren", högljudda kanoner och visslande pilar. Så beskriver sig medeltidscentret på sin hemsida och vi håller med om att det är en bra sammanfattning av parken.

På detta medeltidscenter blandas praktisk erfarenhet med fantastiska medeltida uppfinningar och annat skoj. Medeltidsklädda danskar och roliga prova-på-aktiviteter väntar innanför entrén och lite längre in ligger den återskapade stämningsfulla medeltidsbyn.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Middelaldercentret!

Läs mer: Middelaldercentret »

Museum Obscurum   Testfamiljsuppdrag:

Museum Obscurum

Museum Obscurum

Det farliga, det mystiska och det oförklarliga drar i oss och väcker vår nyfikenhet.

Under sommaren 2017 hittades en dold och bortglömd dörr under renoveringen av museet i Færgestræde och bakom den fanns lådor och skäp fyllda med föremål som tillhärde husets tidigare ägare - Cornelius S.C Rödder.

På museet har de försökt att återskapa Cornelius hem med hjälp av dagböcker, skivor och skriverier från huvudpersonen själv. Gå in på museet och se om du kan hitta Cornelius hemliga samling, den mörka och dysterare delen av hans nyfikenhetskåp!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Museum Obscurum!

Läs mer: Museum Obscurum »

Danmarks Borgcenter   Testfamiljsuppdrag:

Danmarks Borgcenter

Danmarks Borgcenter Gillar du action? Då ska du testa spelet Ghost Hunt där du springer runt i borgruinen och jagar monster och vålnader som folk under medeltiden trodde på och var rädda för.

Upplev RETHINK WAR med fyra unika uppfinningar som har förändrat vår värld under de senaste 1000 åren.

Danmarks Borgcenter är ett modernt upplevelsecenter där du kan uppleva medeltiden digitalt. Här väntar spänning och obehagligheter – parallellt med kunskaper och roliga aktiviteter.

Som besökare på borgcentret får du en iPad-guide i handen. Sedan kan du gå på upptäcktsfärd bland de gamla ruinerna och i det nybyggda, underjordiska utställningshuset. Med hjälp av denna iPad kan du bland annat se hur borgen såg ut på 1300-talet, medan du befinner dig mitt ibland ruinerna.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Danmarks Borgcenter!

Läs mer: Danmarks Borgcenter »

Bakken   Testfamiljsuppdrag:

Bakken

Bakken På Bakken finns massor av roliga karuseller! Här bjuds också ofta på musik och underhållning av olik

Bakken  – också kallad Dyrehavsbakken-  är världens äldsta nöjespark och en av Danmarks mest besökta turistattraktioner.

Parkens mittpunkt är den gamla berg-och-dal-banan av trä som när den tillkom var Europas högsta. Runt denna ligger massor av olika karuseller och åkattraktioner som exempelvis radiobilar, spöktåg, lustiga huset, spegelhus och ett antal riktigt snurriga karuseller samt även attraktioner för mindre barn.

Parken är folklig och genuin och erbjuder förutom alla åkattraktioner även automathallar, spel och skyttebanor, glass och snabbmatskiosker, många restauranger och ölkaféer.

Testfamiljerna får: Turband (åkband) för hela familjen till Bakken! (Alltid fri entré!)

Läs mer: Bakken »

BonBon-Land   Testfamiljsuppdrag:

BonBon-Land

BonBon-Land BonBon-Land är en stor nöjespark med karuseller för hela syskonskarans åldrar.

Besök BonBon-Land, Danmarks roligaste och mest galna nöjespark där barn och vuxna i alla åldrar kan roa sig tillsammans.

Kom med på en vild resa i Virtual Reality nyheten "Den Hemmelige Verden". Är du en våghals som gillar fritt fall, loopar och g-kraft så är Svend Svingarm, Hankatten, Vildsvinet och Cobra-tornet precis något för dig. Om du inte är riktigt så modig, kan vi rekommendera Hundeprutten eller Viktor Vandorm där det fortfarande kittlar i magen. För de små har vi Sprutten och Hestepærerne, här kan de flesta delta.

När entréavgiften väl är betald så kan ni prova attraktionerna så många gånger ni har lust. Och barn under 90 cm kommer in gratis. Behöver ni en paus så kan ni slå er ner med en stor glass på något av våra många grönområden eller stanna till för påfyllning på någon av våra restauranger eller våra mysiga caféer.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till BonBon-Land!

Läs mer: BonBon-Land »

  BonBon-Land medverkar på Barnsemesterkortet
Fårup Sommerland   Testfamiljsuppdrag:

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Fårup Sommarland är ett riktigt härligt  sommarland, här finns också Danmarks största vattenland!

Nöjesparken är fylld av karuseller för alla åldrar och smaker, här finns bland annat  småbarnstivoli, klätterställning, studsmattor, trampoliner.

Här finns också nervkittlande bergochdalbanor, bland annat Lynet, med en häftig acceleration på 0 - 80 kr/h på bara 2 sekunder.

I vattenlandet finns olika galna vattenutmaningar: Stora serpentinrutschkanor, vattencyklon, vågbassäng och även ett snällt vattenland för de yngsta barnen.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Fårup Sommerland!

Läs mer: Fårup Sommerland »

  Fårup Sommerland medverkar på Barnsemesterkortet
Golf & Fun Park i Marielyst   Testfamiljsuppdrag:

Golf & Fun Park i Marielyst

Golf & Fun Park i Marielyst

Golf & Fun Park i Marielyst är en ny stor park fylld med roliga och underhållande aktiviteter.

Terrängbana där man kör segway, äventyrsgolf, fotbollsgolf, frisbeegolf. Det finns också flera driving range för de som gillar golf och en baseball cage där bollarna kommer farande mot dig i 75 km/h eller 105 km/h!

Missa inte heller den coola fotbollsbiljarden där man spelar med fotbollar på en bana utformad som ett biljardbord, bara mycket större. Och de roliga bymberbollarna där man drar på sig stora genomskinliga bollar som fungerar som krockkuddar.

För de yngsta finns även andra aktiviteter som elbilar, bumperbåtar och sandlådor. Och större barn har möjlighet att köra radiobilar.

Testfamiljerna får: Valfri aktivitet för hela familjen på Golf & Fun i Marielyst!

Läs mer: Golf & Fun Park i Marielyst »

Den Blå Planet   Testfamiljsuppdrag:

Den Blå Planet

Den Blå Planet Närkontakt och interaktion med djuren ger gästerna en oförglömlig upplevelse!

Upplev en världsomsegling under havsytan! Kom jättenära glupska hammarhajar och eleganta rockor i Nordeuropas största och modernaste akvarium, som rymmer mer än 400 olika djurarter från hela världen.

Upplev det nordliga havet där lekfulla havsuttrar tumlar runt i vattnet, eller kom och känn på reptilerna när djurskötarna visar djur från regnskogen.

Ett besök på Den Blå Planet är en unik upplevelse, där underhållning, fascination och kunskap kombineras i spektakulära ramar.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Den Blå Planet!

Läs mer: Den Blå Planet »

  Den Blå Planet medverkar på Barnsemesterkortet
LEGO® House   Testfamiljsuppdrag:

LEGO® House

LEGO® House Tips: I galleriet av mästerverk och hitta inspiration för oändliga byggnadsnöjligheter.

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att vara inuti ett riktigt LEGO® hus? Upptäck magin bakom varumärket LEGO och de oändliga möjligheterna att leka och lära med inspirerande LEGO-bitar.

 Fortsätt sedan till de fyra färgkodade upplevelsezonerna där barn i alla åldrar kan lära sig genom lek:

  • Röd zon: Spontan kreativitet och fritt byggande
  • Grön zon: Rollspel med dina egna karaktärer och historier
  • Blå zon: Testa dina kognitiva färdigheter
  • Gul zon: Lek med känslor

Avsluta din upplevelse i History Collection där du kan följa tidslinjen genom LEGO-historien.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till LEGO® House!

Läs mer: LEGO® House »

Koldkrigsmuseum Stevnsfort   Testfamiljsuppdrag:

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Känn på stämningen från kalla kriget och se Danmarks och Natos hemliga försvar mot hotet från öst. I 40 år stod Stevnsfort redo för krig dygnet runt. Följ med ner i underjorden och upplev Stevnsforts museum om kalla kriget.

Ändra fram till år 2000 var Danmarks största krigshemlighet Stevnsfortet redo för krig mellan öst och väst men nu är det ett museum över kalla kriget. Den underjordiska fästningen står mer eller mindre som den gjorde då, när den övergavs.

Med tillgång till endast en liten del av det underjordiska utrymmet kan du åka på en guidad tur 18 meter under marknivå. På grund av statshemligheter får besökarna dock inte tillgång till alla fortets rum, kanaler och korridorer.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Koldkrigsmuseum Stevnsfort!

Läs mer: Koldkrigsmuseum Stevnsfort »

Experimentarium   Testfamiljsuppdrag:

Experimentarium

Experimentarium

Experimentarium är Danmarks största science center - och en hyllning till nyfikenhet! Det nya Experimentarium återupptogs 2017 och har blivit dubbelt så stort med interaktiva utställningar på fyra våningar, inklusive den stora "Interaktive Tagterrasse" (interaktiva takterassen).

Här kan ni tillsammans leka er in i vetenskapens och teknologins värld. Det är upplagt för timmavis av roliga upplevelser för hela familjen.

Hela 17 interaktiva utställningar väntar er inklusive den stora vattenuställningen "Stranden" och världens största rörelsebiograf där ni springer, hoppar och dansar er med i filmens handling. Missa inte heller "Miniverset", skapat speciellt för de yngre barnen (1-5 år) och deras vuxna.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Experimentarium!

Läs mer: Experimentarium »

LEGOLAND   Testfamiljsuppdrag:

LEGOLAND

LEGOLAND LEGOLAND är fyllt med upplevelser hela säsongen, så kom och fira med oss. Hurra!

LEGOLAND® fyller 50 år och det firas med en braksäsong! Parken är finare än någonsin och redo för ett alldeles speciellt år. Miniland och invånarna i Lilleby, LEGO® Toget och Hövding Långöra ser fram emot en extra festlig säsong.

Bland årets nyheter finns LEGO Canoe, och Flying Eagle där ni susar förbi präriens LEGO djur.

Ninjorna bjuder in till bio med sin nya LEGO NINJAGO 4D-film och ni kan bekämpa det onda i den häftiga 3D-upplevelsen i LEGO NINJAGO The Ride, få sug i magen med fritt fall i Polar X-plorer eller se LEGOLAND uppifrån i LEGOTOP.

Kom in och upplev vilda västern på LEGOLAND® – större, vildare och häftigare än någonsin!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till LEGOLAND!

Läs mer: LEGOLAND »

  Legoland och Sembo: Bo 3 nätter betala för 2 under vecka 44! medverkar på Barnsemesterkortet
Lalandia Rødby   Testfamiljsuppdrag:

Lalandia Rødby

Lalandia Rødby Lalandia har tropisk värme året runt!

Tropisk värme är Lalandias varumärke. Vattnet är garanterat 28° varmt och luften 30° - året runt. Njut av det tropiska klimatet i Aquadome fullt av härliga vattenupplevelser för både små och stora badgäster.

Efter ett besök i Aquadome kan ni se fram emot massor av aktiviteter. Släpp loss i Monky Tonky Land, där familjens yngsta kommer att älska att härja runt i fantastiska miljöer. Upplev klättervägg eller skidbacke inomhus och ta er tid att njuta av familjevänliga restauranger och butiker som alla är samlade under samma tak. Lalandia er fantastiskt i alla väder!

Med alla de aktiviteter för både stora och små som är samlade här, kan man stanna och roa sig i flera dagar! Ni bor i ett ljust och välinrett semesterhus, perfekt till en familjesemester med en helt värld av upplevelse precis utanför dörren.

Testfamiljerna får: En minisemester med tre nätter för hela familjen på Lalandia Rødby! Gäller ankomst söndag, måndag eller tisdag i perioder utanför lov och helgdagar (dvs inte under sommarlov, jullov och det danska höstlovet v.42) 2018.

Läs mer: Lalandia Rødby »

Friluftsemuseet Lolland-Falster   Testfamiljsuppdrag:

Friluftsemuseet Lolland-Falster

Friluftsemuseet Lolland-Falster

Friluftsemuseet Lolland-Falster är med sitt vackra läge i ett naturskönt område omgivet av skog i Naturpark Maribosøerne. Det är danmarks tredje äldsta friluftsmuseum och alltid värt ett besök.

Upplev livet på landet under 1800-talet. UNder säsongen arrangeras aktiviteter för barn och vuxna med utgångpunkt i historiska teman.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Friluftsemuseet Lolland-Falster!

Läs mer: Friluftsemuseet Lolland-Falster »

Museumsbanen Maribo–Bandholm   Testfamiljsuppdrag:

Museumsbanen Maribo–Bandholm

Museumsbanen Maribo–Bandholm

Museum Maribo-Bandholm har sedan 1962 kört tåg och nu körs bland annat det äldsta körklara ångloket i Danmark, byggd 1879. Individuella vagnar som representerar privata järnvägsutrustning från perioden 1869-1930.

Testfamiljerna får: Fribiljetter för hela familjen till Museumsbanen Maribo–Bandholm!

Läs mer: Museumsbanen Maribo–Bandholm »

Camp Adventure   Testfamiljsuppdrag:

Camp Adventure

Camp Adventure

Har du lust att se trakten från ovan ska du följa med upp i trädkronorna på Danmarks bästa och största höghöjdsbanor.

Camp Adventure är Danmarks största klätterpark med banor på upp till 25 meters höjd och totalt nästan 5 km längd bjuder på roliga och tuffa utmaningar för både stora och små.

Barn 3-6 år kan testa orange och ljusgul bana. Den orange banan är endast 1.5 meter hög och här kan en förälder gå bredvid och hjälpa till.

Övriga banor har ett längdkrav på mellan 110 och 130 cm och en banhöjd på mellan 5 och 25 meter.

Här finns även ett par olika linbanor (svævebaner) och en klätterhall med en klätterbana med banhöjd 8 meter inomhus.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Camp Adventure!

Läs mer: Camp Adventure »

Gavnø Slott   Testfamiljsuppdrag:

Gavnø Slott

Gavnø Slott För små pirater blir både lek och skattjakt verklighetstroget, speciellt när man tänker på att det faktiskt fanns ett piratslott här år 1231.

Sagoslottet Gavnø erbjuder en mängd roliga, doftande, historiska och kulturella upplevelser. Här finns allt från slottesäventyr till Danmarks nyaste trättopsbana Gavnø Go Fly, den vackra slottsparken och slottets egna bryggeri.

Med världens bästa säkerhetssystem har Gavnø skapat sex unika klätterleder i skogens 150 år gamla träd intill slottet. Höghöjdsbanan erbjuder aktiviteter och upplevelser för hela familjen och  barnbanorna erbjuder gott om utmaningar för barn från 3 år och uppåt. Med säkerhetssystemet kopplar man på sig stående på marken ochdet går inte att koppla av igen förräns man kommit igenom hela klätterbanan. Det är verkligen en slottstur för våghalsiga.

Gavnø fjärilspark erbjuder många olika arter från Fjärran Östern, Sydamerika och Afrika.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Gavnø Slott "Gavnø Go Fly"!

Läs mer: Gavnø Slott »

  Gavnø Slot medverkar på Barnsemesterkortet
Lalandia Billund   Testfamiljsuppdrag:

Lalandia Billund

Lalandia Billund Lalandia har tropisk värme året runt!

Besök Skandinaviens största badlandskap, Aquadome, och njut av det tropiska klimatet i det 10 000 kvm stora vattenlandet.

Upplev också Monkey Tonkey Land - det roligaste inomhusleklandet för barn, och gå på upptäcktsfärd i de trevliga arkaderna med restauranger, shopping och underhållning.

I Lalandia är alla de roliga uppleverna samlade under samma tak, och det stora lätttillgängliga området är ett paradis för barnfamiljer. Vädret spelar ingen roll, här får ni garanterat en vindstilla semester.

Mys tillsammans i ett härligt semesterhus med aktiviteter för både stora och små precis utanför dörren.

 

 

Testfamiljerna får: En minisemester med tre nätter för hela familjen på Lalandia Billund! Gäller ankomst söndag, måndag eller tisdag i perioder utanför lov och helgdagar (dvs inte under sommarlov, jullov och det danska höstlovet v.42) 2018.

Läs mer: Lalandia Billund »

Givskud Zoo   Testfamiljsuppdrag:

Givskud Zoo

Givskud Zoo Man kommer nära djuren i egen bil eller med safaribusen!

Här möter ni djur från hela världen! Följ de markerade gångstigarna på ca 5 km för att se alla djur, eller åk på Safari genom "Afrika", "Nordamerika" och "Sydamerika". Välj mellan att åka i er egen bil, eller att åka med safaribussen och samtidigt få en extra upplevelse när chaffören berättar massa om djuren!

I djurparken finns även stoa härliga lekplatser, små mysiga getter att klappa, fina grillplatser, guldvaskning och mycket annat som gör besöket till en lyckad utflykt.

Besök också dinosaurieparken. Möt över 50 dinosaurier - däribland världens största dinosaur, som är 40 meter lång, Se Tyrannosaurus rex, Stegosaurus och många flera. Totalt 25 arter.

Missa inte heller årets nyhet, den stora istidsutställningen med bland annat mammutar, sabeltandade tigrar och ett istidsläger med aktiviteter för hela familjen.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Givskud Zoo + åktur med safaribussen!

Läs mer: Givskud Zoo »

  Givskud Zoo medverkar på Barnsemesterkortet
Tivoli i Köpenhamn   Testfamiljsuppdrag:

Tivoli i Köpenhamn

Tivoli i Köpenhamn Vågar du testa Aquila? I den får du känna på en centrifugalkraft på 4 G!

Njut av utsikten över Köpenhamn från Himmelsskeppet eller det Gyllene tornet, eller rycks med av farten i den gamla berg- och dalbanan. Det finns spännande åkattraktioner för alla åldrar.

Ta en promenad runt Tivolisjön där du hittar Den stora Rasmus Nalles lekplats, Rasmus Nalles pannkakshus och Tivoli-illuminationerna, eller gör ett besök på Tivolis Akvarium med mer än 1.600 exotiska fiskar.

Tivoli - som 2018 firar stort 175 års jubileum - kan erbjuda flera olika evenemang som är gratis för besökarna efter att de betalat inträdet. Bland annat finns Tivoli-Gardens vaktparad, pantomimföreställningarna, Fredagsrock och andra musikaliska överraskningar och shower.

Varje år lyses trädgården upp av ca. 120 000 lampor på sommaren och ca. 2 miljoner lampor under julfirandet på Tivoli. Belysningen har alltid varit ett viktigt inslag i parken och imponerar på många besökare än i dag.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter + åkband för hela familjen till Tivoli i Köpenhamn.

Läs mer: Tivoli i Köpenhamn »

Aalborg Zoo   Testfamiljsuppdrag:

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo Vilda upplevelser med vilddjur... Aalborg Zoo bjuder på simmande sjölejon, glada isbjörnar, coola lodjur!

Utforska världens djurarter tillsammans med familjen!

I Aalborg Zoo finns mer än 140 olika djurarter lära känna på er familjesemester. Låt er fascineras av chimpanser, afrikanska elefanter och orangutanger och hitta era personliga favoriter.

Nyheter 2018
År 2018 kan du träffa ett helt nytt djur i Aalborg Zoo: Det Europeiska Lodjuret. Du kan komma nära flamingor och känguruer i en ny anläggning som du kan gå in i. De svarta kajmanerana i tropikhuset får en ny stor anläggning och de minsta barnen kan njuta av den nya lekplatsen vid bufférestaurangen Casa Familia.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Aalborg Zoo!

Läs mer: Aalborg Zoo »

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have   Testfamiljsuppdrag:

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

I centrum av Nykøbing Falster ligger Guldborgsund Zoo och botaniska trädgård som en fridfull oas mitt i staden. Det är ett mysigt och trevligt zoo med många upplevelser för hela familjen, en aktiv vulkan och en stor naturlekplats.

Kom nära de vilda djuren och livet i regnskogen. Se pingvinerna ta ett dopp i det svala vattnet, döskalleaporna busa runt och fåglarna flyga från träd till träd i den tropiskt varma regnskogen. I Barnens Zoo kommer ni getter och åsnor riktigt nära inpå och här är det även fritt fram att klappa djuren.

Runt omkring i parken finns roliga spel och utmanande lekplatser för aktiva barn och lekfulla familjer. På den stora naturlekplatsen finns plats för alla. Här kan man klättra från tornet till tornet eller ta en tur på linbanan.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Guldborgsund Zoo & Botanisk Have!

Läs mer: Guldborgsund Zoo & Botanisk Have »

Knuthenborg Safaripark   Testfamiljsuppdrag:

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark Årets nyhet: Dinosaurieskogen

I de imponerande omgivningarna på Knuthenborg Safariparkkommer du riktigt nära vilda och exotiska djur från världens kontinenter. Här finns giraffer och noshörningar, vattenbuffel, zebror och sällsynta djur som sibiriska tigrar och Nordamerikas beryktade rovdjur - vargen.

Här strövar djuren fritt ochvissa djur kan vi besökare ibland till och med komma så nära att barnen kan klappa dem!

I apskogen finns många roliga och busiga apor som hittar på hyss. Det brukar alla barn älska att se! Man åker genom apskogen i en safaribuss (traktor med släp) med andra barnfamiljer.

Årets nyhet 2018: Dinosaurieskogen
Livliknande Triceratops och Tyrannosaurus Rex. Äkta fossiler, stora skelett och fascinerande emuer, dinosauriernas nulevande släktingar, bjuder på en spännande, underhållande och lärorik upplevelse för hela familjen.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Knuthenborg Safaripark!

Läs mer: Knuthenborg Safaripark »

København Zoo   Testfamiljsuppdrag:

København Zoo

København Zoo

København Zoo är en gammal klassiker som öppnades år 1859. Idag har djurparken 4.000 djur fördelat på 264 olika arter!

Det finns även Barnzoo och ZooScenen samt upplevelsesstigar med teman, som var och en på ett underhållande sätt berättar om alla världens djur, samtidigt som man blir klokare på djuren och deras sätt att leva.

Testfamiljerna får: Fribiljetter för hela familjen till København Zoo.

Läs mer: København Zoo »

Marielyst Gokart & Paintball Center   Testfamiljsuppdrag:

Marielyst Gokart & Paintball Center

Marielyst Gokart & Paintball Center

Här finns gokart för hela familjen: El-minibilar för barn 3-6 år, barngokarts för barn och ungdomar mellan 7 och 13 år samt vuxengokarts från 14 år.

Testfamiljerna får: Gokartåkning för hela familjen på Marielyst Gokart & Paintball Center!

Läs mer: Marielyst Gokart & Paintball Center »

Krokodille Zoo   Testfamiljsuppdrag:

Krokodille Zoo

Krokodille Zoo På Krokodille Zoo kommer du nära djuren när djurskötarna visar dig runt i krokodilernas värld.

Krokodille Zoo är Europas största krokodil-zoo och här kan du möta alla 23 krokodilarter från hela världen.  Från de jättesmå som du kan få lov att hålla i handen - till Europas största krokodil på över 5 meter!

Här kan du förutom krokodiler i alla storlekar också se träleoparder och hälsa på ormar, apor och jättesköldpaddor. I den härliga djungelstämmningen kan du komma näre de kallblodiga djuren - om du vågar.

I sommar kan du under de sena kvällstimmarna möta den enorma krokodilen Sobek, Danmarks enda träleoparder och deras vänner i en helt unik upplevelse när Krokodille Zoo anordnar NattZoo.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Krokodille Zoo!

Läs mer: Krokodille Zoo »

Sommarland Själland   Testfamiljsuppdrag:

Sommarland Själland

Sommarland Själland På Sommarland Själland finns det något för alla! Karuseller, go-karts, cowboystad och annat kul!

Mitt Odsherreds kuperade landskap ligger Sommerland Sjælland i natursköna omgivningar nära Rørvig, Sjællands Odde och Nykøbing Sjælland.

Nöjesparken erbjuder en mängd sinnesintryck! Lukten av tusentals blommor fyller näsborrarna och motorik och balans står i fokus i utmaningarna på vid Djungelstigen och i roddbåtarna.

I Sommerland Sjælland finns gott om plats för hela familjen. Nöjen och aktiviteter lockar till skratt och de frodiga stora områdena ger gott om möjligheter att bara luta sig tillbaka och njuta av familjens sällskap.

Upplevelsen kompletteras med bland annat välkända karuseller och aktiviteter som Vildbassen, Traffic Jam och Amazonas. I år har Sommerland Sjælland även besök av Cirkus Mascot hela juli månad.

Hos Taste of Odsherred - som fokuserar på lokala råvaror från Odsherred - finns goda möjligheter att få en kulinarisk upplevelse och frestas med exempelvis lokala tapas.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Sommarland Själland.

Läs mer: Sommarland Själland »

  Sommarland Själland medverkar på Barnsemesterkortet
Kalvehave labyrintpark   Testfamiljsuppdrag:

Kalvehave labyrintpark

Kalvehave labyrintpark

Labyrinter vet ingen ålder, här kan både barn och vuxna vara med. Ni kan tävla mot varandra eller lösa upp uppgifterna tillsammans. Ni bestämmer själva tempot - Kalvehave Labyrinth Park är en stressfri zon.

Det ska vara lite klurigt att hitta de 6 posterna som är gömda i Efeu-labyrintens gångar och blindgator. Kalvehave Labyrintpark är fylld med labyrinter, stora spel och hjärnkluringar som utmanar vår känsla av plats, logisk mening och helt säkert även humor!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Kalvehave labyrintpark!

Läs mer: Kalvehave labyrintpark »

Nordsøen Oceanarium   Testfamiljsuppdrag:

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium Det största akvariumet är det som finns att se på oceanariumet, där finns en gigantisk tank med 4.5

Nordsøen Oceanarium är Nordeuropas största akvarium och en av de största turistattraktionerna i Danmark. Här kan du dra iväg på expedition i Nordsjön och utforska på land, i vattnet och helt nere på den allra djupaste bottnen.

Sätt dig på första parkett när dykaren hoppar ner i Nordeuropas största och helt nyrenoverade akvarium med 4,5 milj. liter havsvatten och matar stimfisk, hajar och andra hungriga havsdjur. I Sälkolonin möter du de lekfulla och nyfikna sälarna, både på land och under ytan i glastunneln. I ”Krabbkusten” kan man fiska riktiga, levande krabbor!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Nordsøen Oceanarium!

Läs mer: Nordsøen Oceanarium »

Geocenter Möns Klint   Testfamiljsuppdrag:

Geocenter Möns Klint

Geocenter Möns Klint Testa dina kunskaper om natur, sten och växter eller besök vår glaciärbiograf, den utmanande klättergrottan eller vår 3D-bio där vi visar imponerande 3D-filmer.

GeoCenter Møns Klint är norra Europas mest modernaste geologi- och naturcenter. Här finns spännande lek-och-lär-aktiviteter, fantastiska utställningar och modeller, workshops, klättergrotta, en 3D-bio samt mountainbike, trädklättring, linbana och fossiljakt i naturen.

Lek och lär dig mer om de våldsamma geologiska krafter som skapade Danmark. Se fantastiska fossil och 1:1-modeller av historiens stora dråpare. Gå genom istidens glaciär.

Utanför väntar Danmarks vildaste natur, där vi vägleder dig genom stora upplevelser som mountainbike, trädklättring, linbana och fossiljakt på klintstranden.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Geocenter Möns Klint!

Läs mer: Geocenter Möns Klint »

Geomuseum Faxe   Testfamiljsuppdrag:

Geomuseum Faxe

Geomuseum Faxe Gå på fossiljakt i Faxe Kalkbruk – i kalkbrottet finns 63 miljoner år gamla fossiler – eller besök Geomuseum Faxe för att se regionens unika fynd.

Besök Geomuseum Faxe och upplev en av de mest dramatiska episoderna i historien om livet! Museets flotta utställningar tar dig genom kritatidens hav för 66 miljoner år sedan, när jätte mosasaurer simmade runt i havet där Danmark ligger i dag.

Få berättelsen om den stora massdöden som utrotade dinosaurierna och de flesta av havets reptiler. Se också historien om hur livet långsamt återhämtade sig och de överlevande djuren återbefolkade världen.

Tillsammans med en av museets duktiga guider du kan följa med på fossiljakt i Faxe kalkbrott, och hitta din egen 63 miljoner år gamla fossil av krabbor, snäckor, musslor eller haj tänder som du kan ta hem.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Geomuseum Faxe!

Läs mer: Geomuseum Faxe »

Djurs Sommerland   Testfamiljsuppdrag:

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland Se också fram emot den nya DrageKongen och årets 2 superstar nyheter i Djurs Sommerland!

Djurs Sommerland är nordens största sommarland med fart, lek och roligheter för hela familjen. Upplev Danmarks största bergochdalbanor, ett superstort vattenland och över 60 roliga attraktioner- och varför Djurs Sommerland är kårats som bästa sommarland i Norden i fyra på varandra följande år.

Se också fram emot den nya  DrageKongen - Europas snabbaste och längsta Family Suspended Coaster - och årets 2 superstar nyheter för hela familjen, Safaribussen och Jungle Rally.

Är ni sugna på mer fantastiska bergochdalbane-upplevelser så dåna ner för 32 meters höjd med 90 km/h i Piraten eller skuts upp med upp till 85 km/h i Danmarks längsta bergochdalbana, Juvelen.

Bondegårdsland med hela 10 attraktioner är fyllt med roliga upplevelser där alla kan vara med. Upplev exempelvis fritt fall från vattentornet eller flyg bort i ett moln av hönsfjädrar i bergochdalbanan.

Och glöm inte det enorma vattenlandet där där ni kan njuta av solek vid vattenkanten eller få full fart i de många vattenrutschkanorna. När entrén är betald, är alla åkattraktioner gratis!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Djurs Sommerland!

Läs mer: Djurs Sommerland »

  Djurs Sommerland medverkar på Barnsemesterkortet

Vad kostar det att bila till Danmark?

Förutom bensinkostnaden, tillkommer färjeavgifter och/eller broavgifter.

Danmark - Sverige
För att komma över till Danmark från Sverige kan ni välja mellan att åka färja Helsingborg - Helsingör (538 kr för en bil med 5 personer/enkel resa alternativt från 207 kr om du har autobizz), Göteborg - Fredrikshamn (från 530 kr för en bil med 5 personer/enkel resa) eller Varberg - Grenå (från 725 kr för en bil med 5 personer/enkel resa) eller så väljer ni att ta Öresundsbron från Malmö i Skåne till Köpenhamn i Danmark (560 kr/enkel resa alternativt 215 kr om du har bropass.).

Inne i Danmark
Från Skåne till Legoland kör ni över Storabältsbron (240 DKK/enkel resa alternativt 215 kr om du har bropass.). Till Djurs sommarland kan ni även ta färjan från Själlands Odde - Ebeltoft Vig (från 499 DKK/enkel resa). Till Sommarland Själland från Helsingör är närmsta vägen via färjan Hundested - Rövig (143 DKK/enkel resa inkl förare. Passagerare: 52 DKK/vuxen och 26 DKK/barn.).

På kartan visas:

Aalborg Zoo
Bakken
BonBon-Land
Camp Adventure
Danmarks Borgcenter
Den Blå Planet
Djurs Sommerland
Experimentarium
Friluftsemuseet Lolland-Falster
Fårup Sommerland
Gavnø Slott
Geocenter Möns Klint
Geomuseum Faxe
Givskud Zoo
Golf & Fun Park i Marielyst
Guldborgsund Zoo
Kalvehave labyrintpark
Knuthenborg Safaripark
Koldkrigsmuseum Stevnsfort
Krokodille Zoo
København Zoo
Lalandia Billund
Lalandia Rødby
LEGOLAND
LEGO® House
Marielyst Gokart & Paintball
Middelaldercentret
Museum Obscurum
Museumsbanen
Nordsøen Oceanarium
Sommarland Själland
Tivoli i Köpenhamn


OBS! för att visa avstånd samt ungefärlig körtid och bensinpris t/r.


Barnsemester.se tackar alla samarbetspartners i Danmarksjakten 2018!

Tävlingen är avslutad
 » Värmeguiden
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
 » Familjenöjen
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
 » Sök billiga resor
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons:
Annons
 » Populära erbjudanden!
Presenter.se » Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt på hela sortimentet, inklusive upplevelser p&a...
Bruket i Varberg » Med Barnsemesterkortet bjuds betalande barn i leklandet på en isglass!
Incoming Center of Scandinavia AB » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hyran när ni bokar ert boende hos Inco...
Fler erbjudanden »
Annons
 » Populära familjenöjen!

Fler tips »
Annons
» Aktuella evenemang

Alla evenemang »
Annons
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Kryssning
Kryssning passar dig som vill se nya ställen varje dag. Så fungerar kryssning »

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2018 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder cookies för att förbättra din upplevelse
Jag accepterar cookies