Vill du testa roliga familjenöjen nu i sommar?

Nu börjar HJÄRTEJAKTEN - vi söker nya testfamiljer!

Vi har gömt 20 små hjärtan Hjärtejakten! på Barnsemester.se. Varje hjärta du och din familj hittar ökar er chans att bli testfamilj. Låt gärna barnen hjälpa till att leta!

Testfamiljernas uppdrag

Ni ska testa så mycket som möjligt på det ställe ni får fribiljetter till. Ta reda på:

  • Vad kan man göra där?
  • Hur roliga är aktiviteterna?
  • Hur gamla tycker ni att barnen bör vara för att ha glädje av besöket?

När ni kommer hem ska ni betygsätta stället ni besökt, skriva en recension samt lägga in ett par bilder.

Vilka kan bli Barnsemesters testfamiljer?

Alla med barn mellan 0-17 år. Ni kan vara en singelfamilj eller en parfamilj, ni kan ha många barn eller ett barn, små barn eller stora barn. Alla är välkomna!

Hur anmäler man sig?
1) Välj vilket eller vilka av nedanstående testuppdrag ni är intresserade av .
2) Anmäl ert intresse nederst på denna sida.

Viktigt: Besöket måste göras under sommaren 2018. Entrébiljetterna skickas till testfamiljerna i vecka 22. Resa, mat och ev boende betalar familjerna själva. Familjerna binder sig även till att skriva recensioner (på svenska) efter sitt besök.

OBS! Resan till och från de olika testfamiljsuppdragen samt eventuellt boende och mat ingår ej.

BOUNCE   Testfamiljsuppdrag:

BOUNCE

BOUNCE

BOUNCE är en värld där väggen blir golv och gravitationslagarna inte längre gäller. Med mer än hundra sammankopplade trampoliner, studsmatte-spökboll, slamdunk, free running- och parkourbana gör man nu actionsportena tillgänglig för alla.

BOUNCE är till för alla från 3 år och uppåt vare sig det är första gången du testar på eller om du är en voltexpert eller free running-mästare.

En session är 60 minuter och börjar varje heltimme. Kom minst 20 min innan er bokade tid så att ni har gott om tid på er att sätta på er BOUNCE-strumpor och lyssna på säkerhetsinformationen.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till BOUNCE!

Läs mer: BOUNCE »

Clip n climb   Testfamiljsuppdrag:

Clip n climb

Clip n climb

Clip ‘n Climb är inomhusklättring på ett säkert sätt. Kom och upplev färgglada klätterväggar och hisnande utmaningar i denna nya form av inomhusklättring som sätter ditt mod och smidighet på prov.

Tidigare erfarenhet från klättring är inte nödvändig och Clip n climb står för all utrustning ni behöver för att kunna klättra. Det finns utmaningar för alla åldrar. Kom och utmana dig själv, dina vänner och familjen!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Clip n climb!

Läs mer: Clip n climb »

Nordens Ark   Testfamiljsuppdrag:

Nordens Ark

Nordens Ark Möt de härliga djuren på Nordens Ark i sommar!

I hjärtat av Bohuslän ligger ett av regionens populäraste besöksmål - Nordens Ark. Målet är att bevara hotade djurarter från flera världsdelar. Man kan titta på nordiska vilda djur och djur från mer exotiska trakter med ett klimat liknande vårt.

Snöleopard, berguv, manvarg, lodjur, Przewalskis häst och mindre panda är några av de vilda djurarter som finns på Nordens Ark. På Lantgården ses hotade nordiska lantraser; rödkulla, Orusthöna, linderödssvin och skogsfår. Genom avelsarbetet på Nordens Ark hoppas man kunna bidra till att bevara hotade arter och så småningom plantera ut djur som har förutsättningar att överleva i sin ursprungsmiljö.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Nordens Ark!

Läs mer: Nordens Ark »

Minivärlden Ljungby   Testfamiljsuppdrag:

Minivärlden Ljungby

Minivärlden Ljungby

Är en upplevelse för hela familjen fylld av miniatyrvärldar, modeller, modelltåg, utställningar och mycket annat. Här finns det verkligen något spännande för alla. Och roliga aktiviteter för de yngre. Även för den inbitne tågnörden.

Upptäck ”Landet Somewhere” och ”Lilla Småland” med fina modelltåg, hus och miljöer. Gamla Bolmenbanan, minilandskap och miniatyrutställningar, historiska berättelser om tåg och mycket annat.

Upplev själv. På Minivärlden Ljungby finns det flera små banor som båda vuxna och barn får köra tåg på. Och varför inte utmana mamma och pappa på minirobotbanan. Skapa egna saker i de kreativa hörnan.

Självklart har de en cafeteria med hembakat för de fikasugna och ett lekrum för leksugna barn.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Minivärlden Ljungby!

Läs mer: Minivärlden Ljungby »

Bollspelsgolf   Testfamiljsuppdrag:

Bollspelsgolf

Bollspelsgolf

Bollspelsgolf är en helt ny underhållning som är besläktat med minigolf, fotbollsgolf och 5-kamp. Spelet består av en plan med 13 banor, där varje bana är en ny bollsport som exempelvis handboll, basket, fotboll, boule och innebandy.

Du tar dig igenom banorna en och en och räknar poäng på varje bana. Varje bana bjuder på en ny utmaning där det gäller att bemästra en ny boll.

Spelet funkar för alla åldrar från cirka 7 år och uppåt. Man behöver inga särskilda förkunskaper eller speciell utrustning.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Bollspelsgolf!

Läs mer: Bollspelsgolf »

Treewalker   Testfamiljsuppdrag:

Treewalker

Treewalker Treewalker finns i Ålstorp utanför Löddeköpinge, mittemellan Malmö, Helsingborg och Lund.

Tänk dig en hinderbana uppe bland träden, där du tar dig mellan plattformarna med hjälp av lianer, vippbrädor, hängbroar, ziplines och surfbrädor, balanserande på stockar, stora nät och till och med en stargate! Det är en aktivitet som passar för alla, svensexor, möhippor, företag, skolor, barnkalas och för familjen som vill prova på något annorlunda och spännande.

Du har en klättersele på dig och är alltid 100% säker från att falla ner på marken.

De sju banorna är av olika svårighetsgrad så det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, höjdrädd eller en våghals. Treewalker rekommenderar dock att barnen är minst 130 cm långa (eller väldigt klättriga) för att testa de banorna som finns just nu.  En ny reception finns på plats med ett begränsat sortiment av fika till vettiga priser. Men för den som vill går det bra att ta med egen fika eller låna någon av grillplatserna.

Testfamiljerna får: Klätterbiljetter för hela familjen till Treewalker!

Läs mer: Treewalker »

  Treewalker medverkar på Barnsemesterkortet
Halmstad Äventyrsland   Testfamiljsuppdrag:

Halmstad Äventyrsland

Halmstad Äventyrsland

Den här parken har tio mindre temaområden! Dinosaurieparken har ett tjugotal dinosaurier i naturlig storlek. Indian & Piratland är en slags lekplats på temat indianer och pirater. I Sagolandet kan man gå från det ena sagohuset till det andra och i karusellparken finns chokladhjul, bollkastning, sockervadd och sådant som hör till ett tivoli.

I Hoppland finns hoppborgar med plats för hopp och studs. I Miniland kan ni se kända slott och byggnader i skala 1:25, i Lådbilslandet får barnen köra elbilar helt själva och i Viltsafarin kan man gå bland låtsasdjur från savann och djungel.

I Vattenlandet kan du forsa fram i vattenrutschkanorna för att med ett pladask hamna i bassängen. Här finns också spännande lekställningar med bland annat vattenfall! På grässlänten intill kan man sola, äta matsäck eller pausa en stund.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Halmstad Äventyrsland!

Läs mer: Halmstad Äventyrsland »

  Halmstad Äventyrsland medverkar på Barnsemesterkortet
Lycksele djurpark   Testfamiljsuppdrag:

Lycksele djurpark

Lycksele djurpark Upplev djuren på nära håll i Barnens Djurpark.

Lycksele djurpark är Sveriges nordligaste djurpark. Här kan ni se björn, varg, fjällräv, rödräv, lodjur, järv, bäver, säl, utter, kronhjort, myskoxe och många fler.

I Barnens Djurpark har barnen möjlighet att verkligen komma i närkontakt med husdjuren. De kan gå in och klappa grisar och getter samt rida på hästar. Här finns illrar, getter, kaniner, höns, grisar, marsvin och hästar.

I anslutning till djurparken ligger Lyckolandet, ett ställe med aktiviteter för barnen: klättertorn, tåg, trampbåtar, tubrutschbana, sandlek, flotte, linbana, elbilar, bumberboats, studslandskap, karuseller och mycket annat kul!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Lycksele djurpark och Lyckoland! Eventuella åkbiljetter eller åkband ingår ej.

Läs mer: Lycksele djurpark »

Yoump   Testfamiljsuppdrag:

Yoump

Yoump Yoump finns i Borlänge, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Västerås och Örebro!

Yoump är en stor sport och nöjesarena där gravitationslagen har upphört att existera. Explore gravity och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg!

Kortfattat är Yoump en trampolinpark med möjliget att studsa i massor av olika trampoliner. Det finns ingen åldersgräns och alla kan hoppa utifrån sin förmåga.

Det här kan du göra i Youmps parker:Freeyoump, Dodgeball, Foampit, Airtrack, Slackline, Bigairbag, The wall, Slamdunk, Battlebeam, High performance!

Testfamiljerna får: Hoppbiljetter för hela familjen till Yoump i Borlänge, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Västerås eller Örebro!

Läs mer: Yoump »

Kreativum   Testfamiljsuppdrag:

Kreativum

Kreativum Kreativum är 2 000 kvm stort!

Kreativum är ett 2 000 kvm stort Science Center för nyfikna i alla åldrar - ett perfekta utflyktsmålet för hela familjen, året om.

Här kan du leka och utforska över 170 spännande stationer att utforska. Varje dag under sommaren erbjuds lärande aktiviteter för stora och små.

Under sommarhalvåret är utomhusoasen Kreapark öppen, perfekt för upptäckter & en picknick.

Ta en fika i vårt café Kreaficum eller hitta kluriga saker i Kreaffären.

Välkommen till Kreativum – upptäckter för hela familjen! Aktuella öppettider hittar du på www.kreativum.se

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Kreativum!

Läs mer: Kreativum »

Eslövs Leksaksmuseum   Testfamiljsuppdrag:

Eslövs Leksaksmuseum

Eslövs Leksaksmuseum

Huvudattraktionen på detta leksaksmuseum är deras modelltåg av märken som LGB och Märklin. Men här finns även modellbilar i olika skalor, film- och dataspelsfigurer, PEZ-figurer, Barbiedockor i sina originalförpakningar, tennsoldater, smurfar, playmobil och lego.

 

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Eslövs Leksaksmuseum!

Läs mer: Eslövs Leksaksmuseum »

Barnens Gård   Testfamiljsuppdrag:

Barnens Gård

Barnens Gård På Barnens Gård finns allt roligt!

På Barnens Gård bor det smådjur och barnen är välkomna att klappa kaniner och killingar, titta på hönsen, rida en sväng på ponnyhästarna eller följa med i en tur ut till tjuren och kossorna på hölasset bakom traktorn.

Det finns även stora hoppborgar, studsmattor, klätterställningar, gungor och mycket mer. Små barn kan också köra elbilar. Missa inte den stora kluriga labyrinten och bumpbollarna!

Årets nyhet är tre nya hoppborgar. Vad sägs om att hoppa loss i en traktor eller rutscha ner för en lång mjuk rutschbana? För de allra minsta har vi en liten ny kritborg.

Barnens Gårds härligta vattenland har både vildfors, strömkanal, lianer och rutschkanor!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Barnens Gård!

Läs mer: Barnens Gård »

Kokpunkten actionbad   Testfamiljsuppdrag:

Kokpunkten actionbad

Kokpunkten actionbad Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner!

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin.

Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås. Ruschen börjar på kokpunkten.se

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Kokpunkten actionbad!

Läs mer: Kokpunkten actionbad »

Borås Djurpark   Testfamiljsuppdrag:

Borås Djurpark

Borås Djurpark Borås Djurpark deltar in nationella och internationella bevarandeprojekt av hotade djurarter.

Vart skulle du resa om du fick välja helt fritt? Skulle du uppleva naturens under på savannen, äventyr långt in i djungeln eller besök i Nordens trolska skogar?

Kom till Borås Djurpark så behöver du inte välja, här finns allt på ett och samma ställe. Du kan utan problem ta dig världen runt på en och samma dag.

Djurparken erbjuder 40 natursköna hektar med vildmark, spännande djuranläggningar, promenadvägar för liten och stor, grillplatser, roliga lekplatser, safaritåg, restauranger café och kiosker.

Vår huvudinriktning är att visa de stora afrikanska djuren samt nordiska vilda djur.

Ett besök hos oss är ett äventyr för hela familjen!!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Borås Djurpark!

Läs mer: Borås Djurpark »

  Borås Djurpark medverkar på Barnsemesterkortet
Maserhallen & Aqua Nova   Testfamiljsuppdrag:

Maserhallen & Aqua Nova

Maserhallen & Aqua Nova Maserhallen har blöta aktiviteter för hela familjen!

Upplevelsebad med tre häftiga rutschkanor: 3G som är en ganska läskig ”killimagen”, Black Hole som är en färd i mörker med effektfull belysning och Magic Eye som är en snäll favorit, hela 130 meter lång, där du kan sitta i en gummiring med ett barn och skratta hela vägen ner, eller varför inte åka hela familjen tillsammans?

Här finns också vildfors, vågbassäng, utebassäng med virvelström, massagebubbelbänk, varmpool med bubblor, klättervägg och ett piratbad för de allra minsta.

Äter gör ni i kök Aqua Nova där det finns både god och hälsosam mat

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Maserhallen & Aqua Nova!

Läs mer: Maserhallen & Aqua Nova »

High Chaparral   Testfamiljsuppdrag:

High Chaparral

High Chaparral På High Chaparral får ni uppleva det riktiga Vilda Västern.

High Chaparral är en nöjespark mitt i Småland, olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen som du sent kommer att glömma.

Här förflyttas du till Vilda Västern, ett avsnitt i världshistorien som förknippas med spännande myter, legender och verkliga livsöden som här har fått liv på nytt. Här sveps du med i ett äventyr med banditer och tappra cowboys, shower, spännande upplevelser, busiga upptåg och lärorika aktiviteter.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till High Chaparral!

Läs mer: High Chaparral »

JUMP Trampoline Park   Testfamiljsuppdrag:

JUMP Trampoline Park

JUMP Trampoline Park

Trampolinparken JUMP är en häftig upplevelse. Vare sig du är nybörjare eller proffs, liten eller stor, har du möjlighet att ta del av spännande utmaningar i en social, lärorik och aktiv miljö på JUMP Trampoline Park.

Här hoppar man stundsmatta inomhus och det finns massor av olika varianter att välja mellan. Vad sägs om en lång studsmatta som slutar vid en stor skumgrop, sneda trampoliner upp mot väggarna och ett stort hav av sammanhängande trampoliner!

Ninja Course är en bana inspirerad av Ninja Warriors som går på TV! Ta dig från punkt A till B utan att nudda marken, eller rättare sagt – utan att falla ner i gropen av skumkuddar....

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till JUMP Trampoline Park Malmö, Örebro eller Umeå + strumpor med halkskydd!

Läs mer: JUMP Trampoline Park »

Boda Borg i Torpshammar   Testfamiljsuppdrag:

Boda Borg i Torpshammar

Boda Borg i Torpshammar I en Quest finns det mellan 2 och 5 spännande utmaningar.

Boda Borg är Questar, nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark.

Upplev värld efter värld utan att veta vad som väntar runt hörnet. En sak är säker: era sinnen sätts på prov. Ge er ut på ett äventyr ni sent kommer att glömma!

För att Questa behöver ni inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning. I lag om 3 till 5 personer hjälps ni åt att ta er fram från utmaning till utmaning.

Aktiviteterna är lämpliga från ca 5 år i vuxens sällskap.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Boda Borg i Torpshammar!

Läs mer: Boda Borg i Torpshammar »

Balthazar Science Center   Testfamiljsuppdrag:

Balthazar Science Center

Balthazar Science Center Spännande experiment för både stora och små!

Balthazar Science Center, Skövdes Science Center, finns endast 5 min från Resecentrum i centrala Skövde. Här får hela familjen uppleva och utforska naturvetenskap och teknik. Här får du testa olika interaktiva stationer och experiment, här får du bygga, skapa och använda din kreativitet.

Upplev hur det är att labba med mysteriska pulver, testa din simultanförmåga, experimentera i ljusrummet och hitta spännande saker i gruvgången! Makerverkstan sätter fart på din kreativitet, där kan du skapa, uppfinna och bygga.

Balthazar är en plats där människor i alla åldrar kan mötas och uppleva naturvetenskap, teknik, matematik och engelska i spännande och inspirerande miljöer.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Balthazar Science Center

Läs mer: Balthazar Science Center »

  Balthazar Science Center medverkar på Barnsemesterkortet
Åbergs museum   Testfamiljsuppdrag:

Åbergs museum

Åbergs museum

Lasse Åbergs seriemuseum är fyllt med Musse Pigg, Mimmi, Pluto och många fler seriefigurer både på tavlor och som leksaker. Här kan du gå på konstjakt och göra frågesport samtidigt som du tittar på alla figurer.

I Trazans 3-våningars djungelkoja kan du leka, titta på film eller pilla med Hemliga Arnes ladd. Utanför finns en fin lekplats och 2 kor som inte för en fluga förnär. Blir du hungrig finns smarriga pannkakor och annat gott i restaurangen.

Museet är handikappanpassat.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Åbergs museum!

Läs mer: Åbergs museum »

  Åbergs Museum medverkar på Barnsemesterkortet
Kneippbyn Resort Visby   Testfamiljsuppdrag:

Kneippbyn Resort Visby

Kneippbyn Resort Visby

Kneippbyns Sommarland finns hopp-slott och trampoliner, go-carts för både stora & små, trafikbilar för de minsta och radiobilar för de större barnen. För de våghalsiga är Berg- & dalbanan Tiger-Ride, Lilla fritt fall och den flygande båten ett måste. Här även Villa Villekulla, huset från SVTs filminspelningar där det framförs Pippiteater varje dag under högsäsong.

Kneippbyns Vattenland hittar ni ett stort utbud av attraktioner. Här finns åk-upplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i babypoolen, de tuffare åker i vattenrutschbanorna The Race eller Shark river, de som vill ta det lite lugnt njuter i badlagunen, vårt nya poolområde.

Årets nyhet är Badlagunen, ett helt nytt poolområde med större pool och soldäck med gott om plats för solsängar där man kan njuta av solen eller sitta i skuggan under ett parasoll med en glass i handen.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Kneippbyn Resort Visby!

Läs mer: Kneippbyn Resort Visby »

Dalenium Science Center   Testfamiljsuppdrag:

Dalenium Science Center

Dalenium Science Center Upptäcka, leka, lära och förstå! Experimenten handlar bland annat om luft, vatten, miljö, matematik,

På Dalénium – Science Center finns något för alla, stor som liten. Utmana varandra på bilsimulatorerna, prova på att bygga snabbaste banan för ankorna tillsammans eller se en av våra shower. Blir du sugen på något gott kan du ta en fika i serveringen. Innan du går hem kan du köpa med dig någon klurighet från butiken.

På Dalénium - Science Center sättes lusten att lära och glädjen att upptäcka i centrum. I utställningen finns en mängd olika experiment och prova-på aktiviteter inom teknik och naturvetenskap.

Under utvalda helger och alla skollov anordnas vetenskapliga shower blandat med varierande tillfälliga aktiviteter, en underhållning för stor som liten. Titta på Daléniums hemsida för aktuellt dagsprogram och tider så du inte missar showen du vill uppleva!

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Dalenium Science Center!

Läs mer: Dalenium Science Center »

  Dalénium – Science Center medverkar på Barnsemesterkortet
Fyrishov   Testfamiljsuppdrag:

Fyrishov

Fyrishov Tips: Utomhus finns pooler anpassade till alla åldrar, både för de simkunniga och för de små som vill leka och plaska.

Fyrishov är en av landets mest besökta arena, ligger på promenadavstånd från Uppsala centrum och har öppet alla dagar.

Äventyrsbad med tropisk miljö och 30 grader i vattnet. Vattenrutschbanor, jetströmkanal, bubbelpoooler och roliga vattenleksaker. Vattendjupet är barnvänligt från 0,3 till 1,2 meter.

Här finns även utomhusbad och en simhall med de olympiska måtten 50x25 m samt 10 m hopptorn. Vid bassängkanten finns en servering med varma maträtter, glass och fika.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Fyrishov!

Läs mer: Fyrishov »

Kalmar slott   Testfamiljsuppdrag:

Kalmar slott

Kalmar slott

Kasta er in i äventyret på Barnens Slott! Slottets inre borggård fylls av historiska lekmiljöer där tio spännande utmaningar väntar.

Möt kung Erik XIV, utmana Svarte Riddaren på duell, följ med gycklarna på skattjakt och bli dubbad av prinsessan.

I år fyller Barnens Slott 10 år och det firas med ett nytt äventyr i det magiska tornet. Här får barnen kliva in i magikern Astros spännande värld. Välkommen till ett heldagsäventyr för familjen!

Barnens Slott har öppet alla dagar 25 juni–12 augusti.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Kalmar slott!

Läs mer: Kalmar slott »

Halmstad Aktivitetscenter   Testfamiljsuppdrag:

Halmstad Aktivitetscenter

Halmstad Aktivitetscenter

Det här är ett kul ställe för familjer med lite större barn, skolbarn och tonåringar.

Prison Island: Prova på olika celler, med en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga. Det finns utmaningar för små och smidiga likväl som stora och starka.

Laserdome: Skjut med din laser på de blinkande fälten på dina motståndares västar. Du och ditt lag har 20 adrenalinfyllda minuter på er att samla så mycket poäng som möjligt.

Black Pearl Golf: En 12-håls minigolfbana bland pirater och gorillor i en blacklight miljö.

Testfamiljerna får: En timme på Prison Island eller två spel Laserdome (2x20 minuter) eller en runda Black Pearl golf!

Läs mer: Halmstad Aktivitetscenter »

Tykarpsgrottan   Testfamiljsuppdrag:

Tykarpsgrottan

Tykarpsgrottan Nere i Tykarpsgrottan, tolv meter under jorden har böndernas drängar och pigor brutit kalksten under

I underjorden finns en mystisk värld, en 10 000m² stor labyrint av gångar och pelarsalar, en värld helt skapad av människohänder under århundraden.

Från maj - september anordnas guidade turer ner i grottan. På Tykarpsgrottans hemsida finns tipsfrågor med frågor och fakta som guiden berättar om under turen. Skriv ut, ta med till besöket eller låt barnen pyssla med frågorna på resan hem!

Tänk på att: Temperaturen i gruvan är 8 c°, ta gärna med en varm tröja. Hundar är välkomna ovan jord men får inte följa med ner i gruvan.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Tykarpsgrottan!

Läs mer: Tykarpsgrottan »

Liseberg   Testfamiljsuppdrag:

Liseberg

Liseberg AtmosFear är Europas högsta och kanske världens mest spektakulära fritt fall-attraktion.

Välkommen till Liseberg – Nordens största nöjespark. Sedan 1923 har nöjesparken roat sina gäster och erbjuder idag ett 40-tal attraktioner, dans, musik, spel, shopping och god mat. Upplev allt från hisnande åkturer i prisbelönta berg- och dalbanor som Helix och Balder, vrålåket Loke och flygäventyret AeroSpin.

För de lite yngre väntar både Kaninlandet med mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar i de lite mindre magarna och Barnens Paradis – en fantasifull lekplats i en spektakulär trädgårdsmiljö. På Liseberg finns något för hela familjen!

P.S. Du vet väl om att Liseberg även har öppet under Halloween och jul?

Testfamiljerna får: Entrébiljetter + åkband för hela familjen till Liseberg!

Läs mer: Liseberg »

  Dockyard Hotel, Liseberg och Universeum! medverkar på Barnsemesterkortet
Julita Gård / Pettson & Findus   Testfamiljsuppdrag:

Julita Gård / Pettson & Findus

Julita Gård / Pettson & Findus Se Findus duka till födelsedagskalas och ta hand om sina odlade köttbullar!

Vid sjön Öljaren i västra Södermanland ligger Julita gård, ett stort gods med levande lantbruk och skog. Här visas herrgården med alla sina byggnader.

På Julita gård träffar du Pettson och Findus, Sven Nordqvists populära barnboksfigurer, på deras alldeles egna gård! Gården är uppbyggd tillsammans med Sven Nordqvist och han har även tillverkat möbler och lustiga redskap åt Pettson.  Här får alla besökare vara med i deras lilla värld. Ta del av Findus hyss, gå muckelvandring och hjälp till att mata gårdens får och höns.

Testfamiljerna får: Entrébiljetter för hela familjen till Julita gård!

Läs mer: Julita Gård / Pettson & Findus »

https://www.barnsemester.se/index3.php?option=com_maps&Itemid=99999&antal=favoriter&att[]=736 &att[]=45&att[]=53&att[]=5919&att[]=10&att[]=5758&att[]=5798&att[]=57&att[]=3899&att[]=76&att[]=1298&att[]=277&att[]=37&att[]=726&att[]=5813&att[]=1168&att[]=60&att[]=5174&att[]=47&att[]=58&att[]=297&att[]=75&att[]=3962&att[]=12&att[]=5735&att[]=4193&att[]=5877&att[]=561&att[]=5812&att[]=5918&att[]=5814&att[]=5817&att[]=5816&att[]=5815&zooma=6

På kartan visas:

Balthazar Science Center
Barnens Gård
Boda Borg i Torpshammar
Bollspelsgolf
Borås Djurpark
BOUNCE
Clip n climb
Dalenium Science Center
Eslövs Leksaksmuseum
Fyrishov
Halmstad Aktivitetscenter
Halmstad Äventyrsland
High Chaparral
Julita Gård / Pettson & Findus
JUMP Trampoline Park
Kalmar slott
Kneippbyn Resort Visby
Kokpunkten actionbad
Kreativum
Liseberg
Lycksele djurpark
Maserhallen & Aqua Nova
Minivärlden Ljungby
Nordens Ark
Treewalker
Tykarpsgrottan
Yoump
Åbergs museum
JUMP Trampoline Park Örebro
JUMP Trampoline Park Umeå
Yoump i Borlänge
Yoump i Linköping
Yoump i Västerås
Yoump i Örebro


OBS! för att visa avstånd samt ungefärlig körtid och bensinpris t/r.


Barnsemester.se tackar alla samarbetspartners i Hjärtejakten 2018!

Tävlingen är avslutad
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons:
Annons
Populära erbjudanden
Attraktiva boende hos Sembo » Med Barnsemesterkortet får du alltid minst 10% rabatt på allt boende hos Sembo. Medlemsrabatten kan äv...
AB Interhome » Med Barnsemesterkortet får du minst 10% rabatt på alla Interhomes över 40.000 semesterhus och lägenhet...
Lotus Travel » Med Barnsemesterkortet får du 5% rabatt per person på samtliga Lotus Travels ordinarie rundresor inom ...
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Onödigt dyrt eller jättebra?
Hitta weekendresa utan att spräcka budgeten!
Annons
Annons:

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2019 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder cookies för att förbättra din upplevelse
Jag accepterar cookies