Annons

Adventskalender av tändsticksaskar

Taggar: Julpyssel.

Det är populärt att göra egna presentkalendrar till barnen, och det finns massor av olika sätt att göra det på. Detta är en hemmagjord adventskalender gjord av tomma tändsticksaskar.

Gör såhär: Limma ihop 24 tomma tändsticksaskar med varandra (varför inte i formen av en gran?). Måla och dekorera fint och lägg ett litet paket (eller en chokladbit) i varje låda.

Pakettips: Det finns massor ofta billiga småsaker att få tag på både i butik och på exempelvis Tradera. Kolla också runt bland dina vänner, kanske kan ni byta avlagda småleksaker med varandra.

Detta behövs:
 

Annons
Populära erbjudanden
15% rabatt på entrén på Orsa Rovdjurspark
10% på hela bokningen vid bokning för minst 6 personer
20% rabatt på logi i Kolarkoja, vid 2 eller fler nätter
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Tosselilla Sommarland
Skåne
Romme Alpin
Dalarna
Bakken – världens äldsta ...
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies