Annons

Adventskalender av toalettrullar

Taggar: Julpyssel, toalettrulle.

Det är populärt att göra egna presentkalendrar till barnen, och det finns massor av olika sätt att göra det på. Ett fiffigt sätt att att använda tomma toarullar!

Tomtens stuga
Limma ihop alla toalettrullar 4  bredd = 6 rader. Gör ett litet tak och vips så har du ett fint hus. Sätt en bit kartong som täcker alla rullarna på baksidan och en bit papper framför varje öppning och skriv siffran där (efter du lagt i presenterna).


24 tomtar
Gör 24 små tomtar och göm paketen inuti. Beskrivning och mallar finns att ladda hem gratis på Pysselbolaget.se »

24 påsar
Platta till toalettrullarna i botten och limma ihop. Använd som små "påsar" att stoppa presenter i.


Adventskalender av toalettrullar

Pakettips: Det finns massor ofta billiga småsaker att få tag på både i butik och på exempelvis Tradera. Kolla också runt bland dina vänner, kanske kan ni byta avlagda småleksaker med varandra.

Detta behövs:
 

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se