Annons

Handtryck: Färgglada påsktuppar

Taggar: Påskpyssel.

Använd din (eller barnets) målade handflata som en mall eller stämpel för att tillverka detta häftiga påskpyssel med en tupp.

Gör så här:
Måla handflatan och tummen i samma färgkulör (t ex vit eller gul) Det ska bli tuppens kropp och huvud/hals. Måla resten av fingrarna i olika kulörta färger (de blir fjädrarna på tuppen). Tryck handen på pappret.  När färgen har torkat målar man öga, näbb och ben med tuschpennorna. Färdigt! Om man vill kan man dekorera tuppen eller kortet med påskfjädrar eller glitterströssel.

Även småbarn "lyckas" med dessa tuppar om en vuxen hjälper till.

Inskickat av: Katrin i Haninge

Detta behövs:
- Kraftigt papper ,vitt el. färgat
- Vattenlöslig färg , t ex vattenfärg för barn
- Tuschpennor
- Ev. färgade påskfjädar och lim

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se