Pyssel: Lekidéer till midsommar
Annons

Lekidéer till midsommar

Taggar: Midsommar.

Gratis utskrivbart häfte med idéer till lekar och tävlingar till midsommarafton. Massor av roliga midsommarlekar:

Kasta boll i hink, kast med liten pryl, stövelkastning, pricka konservburkar, kasta frisbee genom rockring, säckhoppnings, stafett med ihopbundna ben, stefett rygg mot rygg, snurra runt en pinne, tandem-skidåkning, grevinnan och betjänten, kubbstafett, stefett med papperskassar, äggstafett, potatisstafett, hakbokk, pennan i flaskan, sockerbit på snöre, gurkförflyttning, grodspottning, skottkärrerace, fäll slaskor med strumpbyxor, nyriken i en strut, dragkamp, spiktävling, sugproppen, skapa potatis-leken, hur många får plats på stolrn, visseltävling, stepel-kubb, tvättlinan, gravida ormen, flygtävling, vem slickar inte?.

Läs mer:  

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se