Annons

Kanin av äggkartong

Taggar: Påskpyssel, äggkartong.

Gör egna roliga påskkaniner av tomma äggkartonger och lite färg

Du kan göra olika varianter av kaniner med hjälp av äggkartong. Den enklaste är att du klipper ut en "ägghållare" från äggkartongen, målar den i en fin färg och fäster öron, nos och tänder på den.

En annan variant är att man använder två ägghållare - en som kropp och en som huvud. Eller att du gör en äggkopp av kaninen och använder vid påsklunchen.


Tips: Ögon kan man antingen måla på med hobbyfärg, sätta fast vita häftstift och måla pupill med en penna eller använda färdiga hobbyögon.

Inspirationsbilder

1.

Påskpyssel kaning äggkartong

Bildlänk

2.

Påskpyssel kaning äggkartong

Bildlänk

3.

Påskpyssel kaning äggkartong

Bildlänk

Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se