Annons
Rabatter och erbjudanden

Böda Sand: 20% rabatt på en veckas camping eller stuga i v.19-23 och/eller v. 34-35.

Barnsemesterrabatten gäller på boendepriset om ni bokar minst en vecka. Bokar du stuga eller camping v.26 får hela familjen dessutom fri entré till badlandet! Värde 1750:-.

Många barnfamiljer väljer varje år att semestra på Böda Sand på Öland.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
Böda SandBöda SandBöda SandBöda SandBöda Sand

Det är aldrig långt till att leka på Böda Sand. I varje kvarter finns mindre lekplatser, och i lekparken finns stoooora klätterställningar. Det finns också två stora jättestudskuddar att hoppa på, minigolf, minibilar & cykelbilar.

Böda Sands maskot Bödde anordnar tillsammans med sina kompisar Havis & Vinda aktiviteter för barn fem dagar i veckan med start i Böddes pyssliga lekhus. Här kan barnen bland annat pyssla, bygga med lego, titta på film, måla t-shirtar och hitta på en massa annat skoj.

Fem kvällar i veckan är det fullt fart vid scenen. Där träffar alla barn och föräldrar Bödde, Havis & Vinda och dansar minidisco - ett måste för alla barn! Efter varje minidisco följer en fartfylld show eller familjekvällar med kända artister.

Shower och barnaktiviteter pågår under vecka 26-32.

YouthCamp

För den våghalsige finns det i vårt YouthCamp-område en betongpark där man kan åka och tricksa med skateboard, inlines och kickbike. Flera gånger i veckan anordnas det också tävlingar och turneringar av olika slag, exempelvis i trampolin, beachfotboll och beachvolleyboll. Inne i aktivitetstältet får de som är intresserade av e-sport utlopp för sina färdigheter och kan tävla i exempelvis Super Mario.

Bödde & Det makalösa skeppet

Bödde & Det Makalösa skeppet är Böda Sands badland med fyra pooler, åtta rutschkanor, katapulter och hissnande färder. Ett måste för den badsugne!

Du hittar också en relaxavdelning, bastuhus samt massage-avdelning. Intill poolen finns ett rymligt soldäck med solstolar och en stor takterrass för den som vill njuta lite extra av utsikten.

Att gästerna trivs på Böda Sand märks eftersom många återkommer år efter år. Det är ett gott betyg! Varmt välkommen DU också!

Böda Sand har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får ni 20% rabatt på boendepriset om ni bokar minst en veckas camping eller stuga i v.19-23 och/eller v. 34-35.

Bokar du stuga eller camping v.26 får hela familjen fri entré till badlandet! Värde 1750:-.

  • Gäller vid bokning av hel vecka.
  • Gäller endast vid bokning och betalning innan ankomst.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2020.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
15% rabatt på entrén på Balthazar Science Center
75 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
Fri entré för ett barn per betalande vuxen på Åbergs Museum
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Skara Sommarland
Västergötland
Junibacken
Stockholm
High Chaparral
Småland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se