Annons
Rabatter och erbjudanden

Ekokul: 10% på hela* sortimentet

Letar du efter riktigt bra lekaker? Eller efter miljövänliga och ekologiska produkter för babyn, hemmet och familjen? Då har du kommit rätt.

Hos Ekokul hittar du innovativa & roliga barnleksaker i mängder. Men också ekologiska babyprylar, köksprylar, hygienprodukter, sportflaskor och matlådor av miljövänliga och giftfria material.

* Rabatten gäller ej redan nedsatta varor och presentkort

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Ekokul

Ekokul


Brett sortiment av leksaker
Hos Ekokul hittar du allt från babyskallran i trä till experimentlådor för de större barnen. Här finns doppresenten till den nya babyn och ryggsäcken till den som ska börja skolan, badleksakerna som gör badstunden extra rolig och träleksakerna som barnen aldrig tröttnar på. Allt utvalt med miljön och barnen i åtanke.

Ekokul

Snygga, smarta och riktigt bra alternativ
Ekokul är ett familjeföretag som har jobbat med ekologiska produkter sedan 2008. Vi vill erbjuda snygga, smarta och riktigt bra alternativ till massproducerade barnleksaker och produkter för baby, hem och hushåll som är miljövänliga, ekologiska och långsiktigt hållbara.

 

Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hela* sortimentet!

  • Erbjudandet gäller artiklar till ordinarie pris, ej artiklar med nedsatta priser eller presentkort.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se