Annons
Rabatter och erbjudanden

Extremezone Malmö: 20% rabatt på entrén

Extremezone Malmö ligger på tredje våningen i Entré Köpcentrum och här finns det massor av roliga och utmanande aktiviteter.

Hoppa trampolin både uppåt, åt sidan och ner i en stor foampit. Testa dina parkour-skickligheter och jaga zombies i en VR-värld!

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
Extremezone MalmöExtremezone Malmö

Extremezone erbjuder en stor trampolinpark med flertalet trampoliner inklusive både wall jump och halfpipe. Här finns allt för både de som bara vill hoppa runt, leka och prova alla aktiviteter och även för dig som gillar höjder och som vill hoppa högt och göra mer avancerade tricks och volter.

Förutom trampoliner finns här också foampits, ninjabana (och en ninjabana mini för de små), soft parkour, kube parkour, sportarena, klätterväggar, tumblelane och en vr-arena.

VR-arenan ZombieZone är helt unik eftersom du rör dig fritt i Extremezones specialbyggda arena (100 kvm) och dessutom helt trådlöst. Tillsammans med 2 andra spelare (3 totalt) får man manövrera sig igenom fyra olika miljöer, våning efter våning med unika zombies och mutanter att besegra.


Extremezone i Malmö har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt på entrén!

  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

Visa upp ditt Bansemesterkort i entrén innan ni betalar för att ta del av erbjudandet.

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se