Annons
Rabatter och erbjudanden

LEGO® House: 90 DKK rabatt per entrébiljett

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att vara inuti ett riktigt LEGO® hus? I det unika upplevelsehuset LEGO® House är det möjligt! Upptäck magin bakom varumärket LEGO och de oändliga möjligheterna att leka och lära med inspirerande LEGO bitar.

Ordinarie pris: 249 DKK
Barnsemesterpris: 159 DKK

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
LEGO® HouseLEGO® HouseLEGO® HouseLEGO® HouseLEGO® HouseLEGO® House

LEGO® House – Världens bästa lekträff

Hallå! Välkommen till världens bästa lekträff för hela familjen – vanliga vuxna, vuxna som bejakar barnet inom sig och riktiga barn. Det kommer att bli en fantastisk dag i det ultimata LEGO® lekhuset. Alla är inbjuda till lekträffen som ingen vill gå hem ifrån. Och det gör det lite struligt när det är dags för stängning. Men kul blir det. Vi ses!

Lekhus på en helt ny nivå

Så du är fortfarande här – vad trevligt! Jamen, då fortsätter jag: LEGO® House har sex upplevelsezoner, ett fint LEGO torg och härliga utomhuslekplatser på våra nio takterrasser. Börja världens bästa lekträff vid Tree of Creativity. Det är 15,68 meter högt! Fortsätt till Masterpiece Gallery och se några av de galnaste LEGO mästerverken. Nu fortsätter vi till upplevelsezonerna ...

Låt kreativiteten flöda i den röda zonen

Wooosh! Föreställ dig ett mäktigt vattenfall av LEGO® klossar. En ocean av färger. Vad vill du bygga? I den röda zonen kombineras kreativitet med lek och fantasi. Skapa ett unikt mästerverk eller lös coola utmaningar med våra snälla Play Agents. Jag lovar att du inte kommer att sakna LEGO klossar. Bygg loss bara.

Skapa egna historier i den gröna zonen

Och tagning! Vill du vara med i din egen film? Gå i så fall till den gröna zonen och filma årets biosuccé. Du kan också utforska våra LEGO® världar och upptäcka hemliga historier. Eller vad sägs om att bygga en egen unik LEGO minifigur och låta den pryda ett tidningsomslag? 

Upplev lek och logik i den blå zonen

Har du testat att befria mammutar från is med intelligenta robotar på en arktisk expedition? Trodde väl inte det. Men visst låter det coolt? Du kan också bygga en egen racerbil och testa den på banan – vilken är snabbast? Eller lek stadsarkitekt för en dag. I den blå zonen laddar vi upp för både lek och logik. 

Släpp loss fantasin i den gula zonen

Kan en fisk ha armar? Eller hjul? I den gula zonen bestämmer du. Bygg ett LEGO® havsdjur fritt ur fantasin och släpp ut det i akvariet. Eller bygg en LEGO blomma och plantera den på ängen. Du kan också designa en insekt av klossar och låta den dansa genom djungeln. Allt är upp till dig och din fantasi.
 

LEGO® House har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 90 DKK rabatt per entrébiljett.
Ordinarie pris: 249 DKK
Barnsemesterpris: 159 DKK

  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2020.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
1 st extra åk vid köp av 5 åk på Rättviksbackens sommarrodel
Minst 10% rabatt på Interhomes semester- hus och lägenheter
10% rabatt för hela familjen på Breakout Sweden
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Orsa Grönklitt
Dalarna
Lalandia Rødby
Danmark
Barnens Gård
Blekinge
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies