Annons
Rabatter och erbjudanden

Lion Alpin: 500 kr i rabatt på din resa

Ta med dig familjen på skidsemester till Alperna. Vi erbjuder skidresor till flera orter som passar perfekt när man reser med barn, stora som små. I våra resor ingår det mesta, så som transport, boende och liftkort vilket gör att ni verkligen kan slappna av och njuta på semestern.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Lion Alpin

Att resa till Alperna med barn ställer specifika krav på både resmålet och boendet. Lion Alpin har arrangerat skidresor till Alperna i över 30 år och vet vad som är viktigt när man åker på skidsemester till Alperna med familjen.

Lion Alpin

Lion Alpin erbjuder skräddarsydda och unika paketresor till Alperna. I paketresorna ingår transport, boende, liftkort och guideservice, inga dolda avgifter. Liftkorten finns redan på boendet när ni kommer fram och det finns möjlighet att boka till både skidhyra och skidskola hemifrån, allt för att det ska gå smidigare på plats och för att ni ska komma ut snabbare i backen. Enklare kan det inte bli!

Paketresorna innehåller förutom boende och liftkort vanligtvis direktflyg och transfer men vill familjen hellre ta buss till Alperna eller egen bil går det naturligtvis lika bra.

Familjevänlig skidsemester

För att Lion Alpin ska kalla ett skidområde familjevänligt krävs det att det finns något som tilltalar hela familjen. Skidsystemet ska vara varierande med både enkla och svåra backar. Det ska även finnas boenden nära liften så att man slipper släpa på sin utrustning. Allt detta hittar du på Lion Alpins familjevänliga resmål. På flera av orterna erbjuds även skandinavisk skidskola.

Hotellen serverar en ordentlig frukostbuffé och en varierande halvpension med flera valmöjligheter där alla i familjen kan hitta något som smakar. Självklart finns det barnmeny för de yngre gästerna. Efter en dag på skidor är det skönt att slå sig ner vid ett dukat bord på kvällen.

Lion Alpin

Guideservice på alla Lion Alpins destinationer

Guiderna ser till att du får en skidsemester utan hinder. När du reser med familjen kan det vara skönt att låta någon annan sköta logistiken och se till så att allt flyter på. Lion Alpins guider tar hand om dig från det att ni landar på flygplatsen tills att ni åker därifrån. Under veckan hittar guiderna på massor med aktiviteter som passar både stora och små.

Lion Alins egna hotell

Lion Alpin ställer höga krav på alla boenden med ett extra öga för detaljer framför allt på de egna hotellen. På dessa hotell finns liftnära boende, en rejäl frukostbuffé och en vällagad valbar 3-rätters meny eller buffé inspirerad av lokala råvaror och traditioner. För de barn som önskar finns det en speciell barnmeny eller barnbuffé.

Grafenberg Resort

Lion Alpins bästa familjehotell, Grafenberg Resort i Wagrain, är byggt med barnfamiljen i fokus. Här erbjuds skandinavisk barnklubb för barn i åldrarna 3-12 år. Det finns lekrum och pool där barnen kan roa sig och liften ligger bara ett stenkast bort. Självklart erbjuds även skandinavisk skidskola i detta familjeparadis.

Hotel Planai

För familjer som reser till alperna med tonåringar och lite äldre barn rekommenderar Lion Alpin Hotel Planai i Schladming. På detta moderna hotell får man barnrabatt upp till och med 18 år och det finns skandinavisk ungdomsklubb för åldrarna 13-18 år. Hotellet ligger endast 10 meter från liften vilket ger ett oslagbart läge.

Hotel Pinzgauerhof

På Hotel Pinzgauerhof i Zell am See trivs både stora och små barn. Skidområdet är varierande och passar nybörjare såväl som rutinerade åkare. På hotellet finns gott om utrymmen för hela familjen att umgås på efter skiddagens slut och det finns lek- och spelrum för barnen. I Zell am See erbjudes skandinavisk skidskola.

Lion Alpin

031 - 16 59 00
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 500 kr i rabatt på din resa med Lion Alpin!

  • Erbjudandet gäller icke rabatterade resor säsongen 2018/2019.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
20% rabatt på v.19-26 och/eller v.34-38 på KronoCamping Saxnäs
500 kr i rabatt på din resa med Lion Alpin
15% rabatt på barnkalas med Laserdome
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Bakken – världens äldsta ...
Danmark
Tivoli i Köpenhamn
Danmark
Givskud Zoo
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies