Skara Sommarland med två barn
Annons
Reseberättelse:

Skara Sommarland med två barn

(Sverige, Skara Sommarland)

roligare än man kan tro

rolig o lagom illamåendeframkallande

Jag och pojkvännen tog med mina två småsyskon till Skara Sommarland. Vi hade utnyttjat deras "boka tidigt" rabatt och hade därför en stuga vilket var väldigt skönt eftersom det inte var speciellt varmt. Ett par tre timmar sammanlagt per dag var tillräckligt varmt för att tröjor och jackor skulle åka av, naturligtvis oftare för barnen men de höll sig varma genom att springa runt som små hottentottar =) Vi åkte det mesta i karusellväg, till och med den stora hemska tranan som jag personligen tyckte var fruktansvärd eftersom jag är höjdrädd men vad gör man när barnen tittar förväntasfullt på en och nästan hoppar av glädje för att det är så spännande. Syster är dessutom lite försiktigare av sig så det behövdes lite stöd pch uppmuntran.
Väldigt populärt var karparna, man kan tror att barnen ska tröttna på att glo på fiskar efter en stund men inte då. De låg på mage på en brygga och pratade med och om karparna och lyckades till och med klappa! ett par stycken. Typ ner med handen, känna fisken och sen dra upp handen under vilda tjut... skräckblandad förtjusning skulle man kunna kalla det =)
Vattenlandet var väldigt fint det med, tyvärr var det så kallt i luften att vi vuxna fegade ur och inte badade men barnen plaskade runt och omtänksamma som de är skvätte de en hel del på oss så vi inte skulle känna oss bortglömda....
Vi var där i två dar vilket var alldeles lagom tycker jag, det kändes till och med som att vi hade gott om tid men det var förmpdligen på grund av vädret eftersom vi nog annars gärna hade spenderat väldigt mycket mer tid i vattenlandet.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se