Gröna Lund Stockholm
Annons
Reseberättelse:

Gröna Lund Stockholm

(Sverige, Stockholm, Gröna Lund )

Ellen å Becca vid Discokulan !!

Ida åker uppskjutet (den lilla)

En heldag på Gröna Lund med familjen samt vår stora tjej hade en kompis med sig .Vi testade så mycket olika saker trotsade det dåliga vädret ,lite otäckt med Lustiga huset samt Skrattkammeren pga det regnade hela dagen i Stockholm och golven vart väldigt hala vid dessa åkattraktioner otroligt lätt att halka .Vår yngsta tjej vart Gröna Lunds yngsta vinnare vid Häxpistolen (man skjuter skumbollar med en luftpistol i munnen på en häxa ,man ska skjuta ner alla tänder i munnen på Häxan därav får man en massa poäng. 150 poöng av 180 möjliga ,vann givetvis ett härligt gosedjur) hon var superduktig på det .De har en jättefräsch restaurang med en massa olika maträtter som verkligen passar hela familjen .Otroligt rena å fräscha toaletter .
Ser fram emot en besök på Grönan igen !!!!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se