En spännande dag på Western Farm
Annons
Reseberättelse:

En spännande dag på Western Farm

(Sverige, Norrbotten, Boden, Western Farm)

Jakt efter indianflickans halsband

Kaninmatning

Landning i höet

Äntligen har de öppnat Western Farm i Boden för denna säsong, detta år är det tioårsjubileum.
Vi åker hit varje sommar och det är alltid något nytt att se, nya föreställningar och nya spännande äventyr för barnen att vara med i.
Det finns en indianby där barnen kan göra eget pinnbröd och bli ansiktsmålade, de kan vaska efter guld, rida och se på djur, hoppa i hö och massor mer att göra.
Det är ett jättebra program där det händer saker hela dagen som barnen kan vara med i och ändå hinner man i lugn och ro fika eller äta mellan de olika händelserna.
Det som min sexåring tycker är klart roligast förutom showen är de spontana rånen och att barnen får hjälpa sheriffen att fånga skurkarna.
Hela Western Farm är en autentiskt uppbyggd vilda western stad så det är jättefint och mysigt att bara strosa omkring och titta på de olika husen och byggnaderna.
Ett stort plus i kanten till skådespelarna som är jättebra på att verkligen locka med barnen och försöka få dem att delta i de olika äventyren som pågår under dagen.
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se