jag å mathias på sommarland
Annons
Reseberättelse:

jag å mathias på sommarland

(sverige, skåne, skara, skara sommarland)

22/6 måndag 

dagen är kommen för att åka till skara sommarland i 2 dagar resan började på måndag eftermiddag efter jobbet,jag får erkänna att jag råkade göra bort mig riktigt ordentligt genom att boka scandic hotell i jönköping.jo tack jag vet vilken omväg.men ursäkten är att vi älskar scandic okej nog skrivet om d jo en sak till resan tog ca 6 timmar.
kommer till hotell å d visar sig att vi har varit där förut, jajaj äter går å lägger oss å bara längtar till frukosten.
 
23/6 tisdag
går upp tidigt till smarriga frukosten å drar iväg till skara den resan tog ca 2timmar. väl framme tar vi oss till hotellet å hämtar biljetter (vi bor på jula hotell)jag är helt slut å dan har bara börjat.kollar med personalen på hotellet när bussen kommer den har då precis gått nästa går halv tolv suck oki vi tar taxi då nää då finns d ingen ledig taxi.  då är d bara att sätt sig i bilen igen,väl framme på skara så går vi in å byter om.vi rusar nästan förbi allt d är varmt å svettigt vad ska vi ta först? vi tar winston först jippie säger mathias jag är väl inte riktigt impad men vad gör man inte för sitt barn heheheeh oki lugnt fint å shit nu går d uppför å hjälp dundrar bara ner å dygnsur,men vad skoj d var faktiskt, nästa blir vågpoolen å fy 17 vad kallt d var där men mathias trivs.   lunchen bestod av våfflor med grädde (mmm nyttigt) mathias tog socker sen bytte vi om då var d full fart med karuseller d var skepp o hoj (en gång för mig)å 10 gånger för mathias, blev tranan flera gånger den var skoj men läskig min absoluta favorit var gruvbanan å så skoj. vet inte hur mycket glass å dricka vi förbrukade men mycket blev d. trötta är vi å ska åka tranan innan vi åker till hotellet, så hittar mathias hoppkudden å lekplatsen.där stannar vi ett bra tag sen beger vi oss till bilen shit vart parkade jag???? ojojoj men med tur så hitta jag eller oki mathias hitta bilen.kommer till hotellet ojojoj vad trötta vi är äter en urdålig middag på stans otrevligaste resturang,man hade fått bättre service å bättre mat på mcdonalds som låg utanför hotellet.
 
Dan efter glömmer jag biljetterna på hotellet (tur att man har bil)d var ju bara att vända tillbax å hämta.väl framme igen så badar å åks d karusell till 1000 känner mig som barn på nytt. efter 2 dagar med bad å karuseller så är d nu dax att bege sig hem men innan dess äker vi ner till skara c.å kikar lite å går på utställningen med "arn" sista vandringen eller nåt liknande.
bilder blev d inte så många fösta semestern jag knappt har tagit bilder.
detta var våran mini semester men vi hade d jättemysigt.

 




Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se