minisemester
Annons
Reseberättelse:

minisemester

(sverige, halland, Halmstad, Äventyrslandet, sannarpsbadet, buslandet, )

snäcklplockning på östra stranden

lilla gubben blev en favorit på denna lekpark som vi besökte många gånger

Vi har varit i Halmstad två nätter på clarion hotell som hade ett paketpris där buslandet och sannarps äventyrbad ingick i priset. Hotellet var mycket fint och låg mittemot en stor park med en lekpark med temat "pippi" som våra barn bara älskade.
Kanske inte världens hit att klämma in tre busiga pojkar på ett VARMT hotellrum, men sååååå skönt att slippa fixa frukost och det bästa av allt så ingick det en supergod kvällsbuffe med, så allt man hade att tänka på var lunchen mitt på dagen. Buslandet var av mindre storlek, vilket vi tyckte va skönt, för då kunde vi sitta o slappa lite men ändå har uppsikt över barnen och dom hittade oss lätt. Vi åkte oxå till äventyrsparken, där vi hade sån tur att det kom ett par droppar regn när vi skulle betala så hela familjen fick varsin regnponcho (tack vare barnsemesterkortet) resten av dagen var det strålande solsken, ibland har man tur. Barnen älskade parken och fick åka så mycket karuseller de ville hela dagen , allt ingick i entreavgiften. Jag tyckte parken var mycket trevlig, ren och fräch och lagom stor. mina små pojkar älskade allt, men den den store på 7år var det lite mindre karuseller för men var nöjd ändå...... Vi tänkte bara vara där en dag, men tack vare barnsemesterkortet fick vi andra dagen gratis(TACK) så vi körde inom där dagen efter oxå i två timmar och bara åkte karuseller. Där fanns även badland, dinosaurier, sago och piratland, Radiobilar m.m . Vi han även med lite shopping och supergod pizza i Tylesand. Halmsad var en mycket mysig stad och kändes lagom med allt iallafall om man har lite mindre barn....Hej hopp om några veckor blir det stug -semester i Vimmerby.................:)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se